Τρίκαλα

TERROIR Bar Restaurant: Κλείστε θέση σε ένα γαστρονομικό ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις κυνηγίου!

Ο chef Κωνσταντίνος Βασάλος επιμελείται ένα εμπνευσμένο μενού

Το TERROIR Bar Restaurant, στο ξενοδοχείο Ananti Resort & Spa, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τη μαγεία της άγριας γεύσης μέσα από ένα ξεχωριστό μενού γευσιγνωσίας, αφιερωμένο στις εκλεκτές πρώτες ύλες του κυνηγίου.
Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, η κουζίνα μας γεμίζει αρώματα από το δάσος και τις παραδόσεις της διεθνούς γαστρονομίας. Ο chef Κωνσταντίνος Βασάλος επιμελείται ένα εμπνευσμένο μενού, όπου κάθε πιάτο αναδεικνύει τη μοναδικότητα του κυνηγιού μέσα από σύγχρονες τεχνικές και ισορροπημένες γεύσεις.
Οι γευστικές προτάσεις έξι σταδίων που θα απογειώσουν τον ουρανίσκο σας:
Στάδιο 1ο:
AMUSE-BOUCHE: CROQUETTE DE GRAVIERA AU CHUTNEY DE KAKIS
ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ: ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΑ ΓΡΑΒΙΕΡΑΣ ΜΕ CHUTNEY ΛΟΤΟΥ
SCAPERDAS FRÈRES, HOMMAGE BLANC DE NOIRS BRUT NV
Στάδιο 2ο:
CRÈME DE CHAMPIGNONS SAUVAGES
ΣΟΥΠΑ: ΚΡΕΜΑ ΑΓΡΙΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
 ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΥΚΟ 2022, CHARDONNAY, ΠΓΕ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ, ΚΤΗΜΑ ΜΠΑΡΑΦΑΚΑ
Στάδιο 3ο:
MAGRETS DE CAILLE SUR CANAPE DE FIGUE, AVEC SAUCE FLAMBE AU COINTREAU ET AUX FRUITS ROUGES
ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΟΡΤΥΚΙΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΤΟΥ ∆ΑΣΟΥΣ ΦΛΑΜΠΕ ΜΕ  COINTREAU ΠΑΝΩ ΣΕ CANAPÉ ΣΥΚΟΥ
CABERNET SAUVIGNON 2023, ΠΓΕ ΠΑΓΓΑΙΟΝ, ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΕΩΡΓΙΟΥ
Στάδιο 4ο:
SALADE WALDORF AVEC DES PERLES DE GRENADE
ΣΑΛΑΤΑ WALDORF ΜΕ ΠΕΡΛΕΣ ΡΟ∆ΙΟΥ
ΠΑΝΘΗΡ ΡΟΖΕ 2023, ΠΓΕ ΛΑΚΩΝΙΑ, ΑΓΙΟΡΓΙΤΙΚΟ-ΛΗΜΝΙΩΝΑ-ΜΑΥΡΟΥΔΙ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΤΣΙΜΠΙΔΗ
Στάδιο 5ο:
FILET DE SANGLIER AVEC SAUCE DE VIN ROUGE, PUREE DES MARRONS
ΦΙΛΕΤΟ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ, ΠΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΣΤΑΝΑ
ΔΙΑΠΟΡΟΣ 2019, ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ-ΣΥΡΑΗ, ΠΓΕ ΗΜΑΘΙΑ, ΚΤΗΜΑ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ
Στάδιο 6ο:
BLACK FOREST, SAUCE AU CHOCOLATE VALRHONA
BLACK FOREST, ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ VALRHONA
PRINCESS STAVRINA 2020, ΠΓΕ ΕYBOIA, SYRAH, KTHMA ABANTIΣ
Κάθε πιάτο συνδυάζεται ιδανικά με εκλεκτά κρασιά, ειδικά επιλεγμένα για να αναδείξουν τις γεύσεις και τα αρώματα του μενού. Θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Ko ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΤΘΙΔΗ President of the Greek Sommelier Association, Wine & Spirits Education and Development consultant ( W.S Karoulias S.A ), για να μας παρουσιάσει τα κρασιά και να μας ταξιδέψει στο γαστρονομικό ταξίδι.
Μια εμπειρία γεύσης που δεν πρέπει να χάσετε!
Σάββατο 15 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή: 60ευρώ / άτομο
Κρατήσεις: στο 24310 63955 ή απευθείας στο https://www.i-host.gr/reservations/new?restaurant=1483&channel=website
Σας περιμένουμε για μια βραδιά γεμάτη αυθεντική γεύση και μοναδικές γαστρονομικές στιγμές!

Back to top button
Close
Close