ΕπιχειρείνΤρίκαλα

Spoonable κεφίρ και spoonable oat Carpos τα νέα προϊόντα από τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία

Δύο νέες κατηγορίες, πέραν των βασικών όπως είναι η φέτα, το στραγγιστό γιαούρτι και το χαλλούμι, οι οποίες κάνουν τα πρώτα τους βήματα στις αγορές του εξωτερικού, παρουσίασε στην έκθεση PLMA η θεσσαλική Ελληνικά Γαλακτοκομεία, ηγέτιδα του κλάδου στη χώρα μας. Πρόκειται για τα spoonable κεφίρ με γεύσεις καθώς και τα ζυμούμενα προϊόντα βρώμης. Μάλιστα, το spoonable kefir Olympus με γεύση μύρτιλο αλλά και το spoonable oat Carpos βραβεύθηκαν ως νέα προϊόντα και βρίσκονταν στον ειδικό χώρο New Products Expo κατά τη διάρκεια της έκθεσης.Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr (με πληροφορίεες από FnB Daily)

Back to top button
Close
Close