Butter Aged Beef Steak από τον Γιάννη στο Αρδάνι Τρικάλων
Μια μοναδική gourmet εμπειρία ετοιμάστηκε με επαγγελματική μαεστρία για πελάτες και “ψαγμένους” φίλους από τον γνωστό κρεοπώλη στο Αρδάνι Τρικάλων Γιάννη Κουτσογούλα με τον συνεργάτη του Νίκο Πατσιά . Οι πιο premium μοσχαρίσιες μπριζόλες του καταστήματος βυθίστηκαν μέσα σε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο υψηλής ποιότητας απόρροιας των γευστικών αναζητήσεων των δυο επαγγελματιών του κρέατος. Η αντίστροφη μέτρηση του σιτέματος ολοκληρώθηκε και μετά από 40 μέρες η απίστευτη αυτή γαστρονομική εμπειρία έφτασε σε κάποιους ψαγμένους ουρανίσκους .Η ιεροτελεστία προετοιμασίας ανέδειξε τα χαρακτηριστικά του τρυφερού δαγκώματος και της απίθανης γεύσης ωρίμανσης σε κάθε μπουκιά και απόλαυσαν πέρα από την γεύση και την ζουμεράδα του κρέατος το νόημα όλης αυτής της αναμονής.
cz