MUST Read

Συνάντηση Κουτσονάσιου – Δήμα στο περιθώριο της επίσκεψης στη Φαρκαδόνα – Στήριξη στους πληγέντες ζητά η τοπική ΔΕΕΠ Τρικάλων

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:TRIKALAIDEES 

Σημαντική συνομιλία με πολιτικό βάρος είχε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Κουτσονάσιος, με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Δήμα, στο περιθώριο της επίσκεψής του στη Φαρκαδόνα, όπου ο Υπουργός επιθεώρησε τα νέα σχολικά συγκροτήματα που ανεγέρθηκαν με δωρεά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Ο κ. Κουτσονάσιος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μετέφερε την ανάγκη για διαρκή και ουσιαστική στήριξη των πληγέντων από τη θεομηνία Daniel, τονίζοντας ότι η τοπική οργάνωση της ΝΔ δίνει μεγάλη σημασία στην επαναφορά της κανονικότητας στις ζωές των πολιτών της περιοχής. Όπως σημείωσε, οι προσπάθειες της κυβέρνησης έχουν αποδώσει ήδη απτά αποτελέσματα, αλλά απαιτείται συνέχιση και ενίσχυση των παρεμβάσεων, ιδιαίτερα σε υποδομές και κοινωνική προστασία.Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα

Η επίσκεψη του κ. Δήμα επικεντρώθηκε στα νέα σχολικά κτίρια της Φαρκαδόνας, τα οποία αποτελούν παράδειγμα επιτυχημένης σύμπραξης κράτους και ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Ήδη λειτουργούν το 2ο Νηπιαγωγείο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο, ενώ από τον Σεπτέμβριο θα ανοίξουν τις πόρτες τους το νέο ΕΠΑΛ και το Γυμνάσιο Φαρκαδόνας.

Ο κ. Κουτσονάσιος επισήμανε ότι «οι συνεργασίες φέρνουν αποτελέσματα όταν υπηρετούν το κοινό καλό», υπογραμμίζοντας πως το παράδειγμα της Φαρκαδόνας δείχνει τον δρόμο για το πώς μπορούν να καλυφθούν τα μεγάλα κενά που άφησαν πίσω τους οι φυσικές καταστροφές.

Το κλίμα της συνάντησης ήταν θετικό και παραγωγικό, με τον Υπουργό να δηλώνει ότι η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην πλήρη αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών και τη διασφάλιση σύγχρονων υποδομών για όλους τους πολίτες.

cz

Back to top button
Close
Close