Ειδήσεις

Αρχιμανδρίτης σε αμόκ έβριζε χυδαία και χτυπούσε αστυνομικούς γιατί του πήραν τις πινακίδες – «Πάσχα να μη σε βρει»

Απίστευτο επεισόδιο δημιουργήθηκε στο κέντρο της Λαμίας μπροστά στα μάτια εκατοντάδων περαστικών, με αρνητικό πρωταγωνιστή γνωστό αρχιμανδρίτη και ηγούμενο της Φθιωτικής Εκκλησίας.

Του ανταποκριτή μας στη Λαμία στο lamiareport

Ο συγκεκριμένος προκάλεσε ελαφρύ τροχαίο και στη συνέχεια άφησε σε σημείο που εμπόδιζε την κυκλοφορία το όχημά του για αρκετή ώρα. Όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό του, βρήκε τους τροχονόμους να κάνουν τη δουλειά τους και να έχουν αφαιρέσει τις πινακίδες.

Ο ιερέας αρχικά προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς ότι είχε πάει να κοινωνήσει ετοιμοθάνατη, δείχνοντας το Άγιο δισκοπότηρο, ωστόσο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το έβγαλε εκείνη την ώρα από τη θέση του συνοδηγού για να το δείξει στους αστυνομικούς.

Ακολούθως, εκτός εαυτού άρχισε να βρίζει και να προσπαθεί να χειροδικήσει σε βάρος των αστυνομικών, που μάταια προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν, μαζί με διάφορους γνωστούς του! «Δεν σας βλέπω δεν σας υπολογίζω θα πάρω τηλέφωνο τον Υπουργό να σας διώξει», ήταν μία από τις απειλές που εκτόξευσε ενώ προς τον αστυνομικό που τον κρατούσε «ευχήθηκε» «Πάσχα να μη σε βρει».

Χρειάστηκε να επιστρατευτούν δύο πληρώματα ΔΙΑΣ της Άμεσης Δράσης και επιπλέον συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας για να προσάγουν τον ζόρικο κληρικό στο Τμήμα. «Είναι αλήτες, είναι γαϊδούρια, του Κασσελάκη παιδάκια είναι…», ήταν η τελευταία ατάκα που μοιράστηκε με το πλήθος που είχε μαζευτεί, προτάσσοντας συγχρόνως και το μεσαίο δάχτυλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η προσαγωγή του έγινε σύλληψη για τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικών βλαβών, της απείθειας και της εξύβρισης αστυνομικών υπαλλήλων και κρατείται στο αστυνομικό μέγαρο.

Back to top button
Close
Close