ΕπιχειρείνΤρίκαλα

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου μια γαστρονομική βραδιά με τον chef Ηλία Κόσσυβα στο Ananti Resort

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου το Terroir Bar Restaurant στο ξενοδοχείο Ananti Resort & Spa, υποδέχονται τον εξαιρετικά ταλαντούχο Chef του Wild Duck – Ναύπλιο, Ηλία Κόσσυβα, για μια μοναδική γαστρονομική βραδιά!
 Ανακαλύψτε μια βραδιά γεμάτη γεύσεις και αισθήσεις, με ένα μοναδικό μενού φτιαγμένο ειδικά για εσάς. Κάθε πιάτο είναι μια πρόσκληση να ταξιδέψετε σε νέους γευστικούς κόσμους, ενώ η αρμονία των γεύσεων και η φινέτσα του χώρου συνθέτουν την απόλυτη εμπειρία. Αφεθείτε στη ζεστασιά της ατμόσφαιρας για μια βραδιά που θα γίνει σημείο αναφοράς!
Ώρα έναρξης – μετά τις 19:30
 Τιμή: 45€ / Άτομο
Σας περιμένουμε στην πιο όμορφη θέα της πόλης!
 Πληροφορίες & Κρατήσεις : 24310 63950

Back to top button
Close
Close