Γιώργος Καλλιάγρας : Με διάθεση για προσφορά, από την επιχειρηματικότητα στο Επιμελητήριο Τρικάλων
Ο Γιώργος Καλλιάγρας αποτελεί ένα παράδειγμα νέου επιχειρηματία που συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία. Σε ηλικία 33 ετών, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, έχει ήδη καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στον τομέα του εμπορίου κρέατος στα Τρίκαλα.
Με σπουδές στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Γιώργος επέστρεψε το 2012 για να δραστηριοποιηθεί στην οικογενειακή επιχείρηση ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ, μια εταιρεία με ιστορία που ξεκινά από το 1928. Ως τέταρτη γενιά, συνεχίζει την παράδοση, αναπτύσσοντας τόσο το χονδρικό όσο και το λιανικό εμπόριο κρέατος, με έμφαση στην ποιότητα και την εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει από τους καταναλωτές.
Το 2017, έκανε ένα σημαντικό βήμα εμπρός, δημιουργώντας το ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ MEAT HALL, ένα σύγχρονο κατάστημα που ενσωματώνει καινοτόμες ιδέες, παρέχοντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών. Αυτή η πρωτοβουλία αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του για εξέλιξη και προσφορά στην τοπική κοινωνία, διατηρώντας πάντα την αυθεντικότητα και την παράδοση που χαρακτηρίζουν την οικογενειακή επιχείρηση.
Η συμβολή του Γιώργου Καλλιάγρα στην τοπική αγορά αποτελεί σημείο αναφοράς, ενώ το όραμά του για τον συνδυασμό ποιότητας, εμπιστοσύνης και καινοτομίας συνεχίζει να εμπνέει.
” Οραματίζομαι ένα Επιμελητήριο που δεν παρακολουθεί απλά τις εξελίξεις, αλλά πρωτοστατεί ανοίγοντας δρόμους για τις τοπικές επιχειρήσεις και διασφαλίζοντας ότι θα έχουν την απαραίτητη στήριξη και τις καλύτερες δυνατές προοπτικές ανάπτυξης. Σε αυτές τις εκλογές ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, για ένα Επιμελητήριο ανοιχτό σε όλους!”