MUST Read

Απόλυτη ικανοποίηση στη Δημοτική Αρχή Τρικκαίων για το πιστοποιητικό αποστολής – Mission Label

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Δημοτική Αρχή Τρικκαίων έλαβε το Πιστοποιητικό Αποστολής – Mission Label, επίσημη επικύρωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι ο Δήμος προωθεί με συνέπεια το Κλιματικό του Σύμφωνο. Η διάκριση αυτή απονεμήθηκε στο Στρασβούργο, με εκπρόσωπο τον αντιδήμαρχο Τάκη Παζαΐτη, συνοδευόμενο από την ειδική συνεργάτιδα Κωνσταντίνα Ζαχαρή.

Η αναγνώριση αυτή εντάσσει τον Δήμο Τρικκαίων στις 100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες Πόλεις της ΕΕ, επιβεβαιώνοντας την προσήλωση του Δήμου σε φιλόδοξες πολιτικές για το περιβάλλον και την αστική ανάπτυξη.

Η επίσημη αναγνώριση, η οποία έλαβε χώρα παρουσία δύο Ευρωπαίων Επιτρόπων, ανοίγει νέους δρόμους για τη χρηματοδότηση σημαντικών έργων που θα ενισχύσουν τις περιβαλλοντικές υποδομές και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Ο Δήμος Τρικκαίων, με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, συνεχίζει να χαράσσει στρατηγικές πολιτικές για την υλοποίηση των έργων που έχουν σχεδιαστεί.

Ο Δήμος Τρικκαίων παραμένει προσηλωμένος στον στόχο της μετάβασης σε μία κλιματικά ουδέτερη και έξυπνη πόλη, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου αστικού τοπίου.

Back to top button
Close
Close