MUST Read

Οι σκέψεις για ανασχηματισμό & η απογοήτευση για τις επιδόσεις Σταϊκούρα

Το κλίμα έχει βαρύνει για τον υπουργό αλλά και για άλλους συναδέλφους του, όπως σημειώνει το “Θεωρείο” της Καθημερινής, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός να φέρεται ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο να ανακατέψει την τράπουλα προκειμένου να βελτιώσει τις επιδόσεις της κυβέρνησης. Ο μίνι σχηματισμός είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει, επισημαίνει η εφημερίδα, με το Μαξίμου να αναζητεί το κατάλληλο timing για μία τέτοια κίνηση καθώς οι πολιτικές ισορροπίες να είναι πολύ λεπτές. Στον πρωθυπουργό αν και δεν αρέσουν οι συχνές αλλαγές, δεν διστάζει να προχωρήσει σε διορθωτικές παρεμβάσεις αν θεωρεί ότι υπάρχει πρόβλημα, αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη.

Οι σκέψεις για ανασχηματισμό και η απογοήτευση για τις επιδόσεις Σταϊκούρα - Τι αποκαλύπτει το Θεωρείο της Καθημερινής

 

Ενα από τα… φαβορί για έξοδο από την κυβέρνηση σε έναν ανασχηματισμό, φαίνεται να είναι ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών δεδομένου ότι έχει έρθει σε δύσκολη θέση μετά τα δημοσίευματα για το μπάχαλο που έχει παρατηρηθεί σε ορισμένους περιπτώσεις στους σιδηροδρόμους, καθώς και για απευθείας αναθέσεις. Ο κ. Σταϊκούρας επιχείρησε ακόμα και με τηλεοπτική εμφάνιση να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για το όσα διαδραματίστηκαν στον προαστιακό, ενώ χθες πήγε στον Αρειο Πάγο προκειμένου να ενημερώσει αλλά και για να ενημερωθεί για την κατάσταση στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Η επικοινωνιακή διαχείριση δεν φαίνεται, ωστόσο, να αποδίδει με το αίσθημα ανασφάλειας να κυριαρχεί και τους πολίτες να μην πείθονται από τις υπουργικές εξαγγελίες, φέρνοντας όλο και σε πιο δύσκολη θέση το Μαξίμου…

Back to top button
Close
Close