Idees Sports

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 94-74: «Πάρτι» με Λορέντζο Μπράουν κόντρα στην Ένωση ενόψει Φενέρμπαχτσε

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση μετά τις δύο ήττες που υπέστη από Παρί και Ρεάλ Μαδρίτης, η ΑΕΚ έκανε -ίσως- το χειρότερό της φετινό ματς κι έτσι το “τριφύλλι” επικράτησε μέσα στο ΟΑΚΑ με 94-74 για την Greek Basketball League. Το καλύτερό του ματς στους “πράσινους” έκανε ο Λορέντζο Μπράουν – Πέντε οι “διψήφιοι” των γηπεδούχων. Πανέτοιμη για το “διπλό” κόντρα στη Φενέρμπαχτσε έδειξε η ομάδα του Αταμάν.

Πράσινο ξέσπασμα! Σημειώνοντας 49 πόντους συνολικά σε δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός έκανε “περίπατο” στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 90-74, σε ματς για την 3η αγωνιστική της Greek Basketball League.

Το 3/3 έκανε ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα (μόνο ο Ολυμπιακός το έχει πετύχει), υποχρεώνοντας την ΑΕΚ στην πρώτη της φετινή ήττα στην Α1 μπάσκετ των ανδρών (2-1 το ρεκόρ).

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει την Παρασκευή (25.10.2024, 20:45) στην έδρα της Φενέρμπαχτσε για τη Euroleague και μετά από δυο ημέρες θα δώσει ντέρμπι στην έδρα του Ολυμπιακού, για το πρωτάθλημα.

Back to top button
Close
Close