Τρίκαλα

Εγκαίνια του νέου Πολιτιστικού Κέντρου στη Ζηλευτή-Ένας χώρος συνάντησης και δημιουργίας για όλους

Το Σάββατο στις 16:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου Πολιτιστικού Κέντρου του Συλλόγου στη Ζηλευτή. Το κέντρο στεγάζεται στο ανακαινισμένο κτίριο του πρώην νηπιαγωγείου, το οποίο παραχωρήθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων για τον σκοπό αυτό.

Το νέο Πολιτιστικό Κέντρο αναμένεται να αποτελέσει έναν ζωντανό χώρο συνάντησης και δημιουργίας για όλους τους κατοίκους του χωριού, προσφέροντας ευκαιρίες για πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις το οποίο επιμελήθηκαν οι άνθρωποι του συλλόγου αλλά και ο πρόεδρος του χωριού Νίκος Τρίγκας  όπου πρόσφερε τα μέγιστα …

Η εκδήλωση των εγκαινίων συνοδεύτηκε από μια ζεστή γαστρονομική εκδήλωση, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα, παρασκευασμένα με αγάπη από τις γυναίκες του χωριού. Τα τοπικά προϊόντα και οι παραδοσιακές συνταγές ανέδειξαν τις γεύσεις και τον πλούτο της τοπικής γαστρονομικής παράδοσης, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα κορυφώθηκε με παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, που πρόσφεραν ένα εντυπωσιακό θέαμα και θύμισαν σε όλους την αξία της πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού. Το νέο Πολιτιστικό Κέντρο αναμένεται να φιλοξενήσει πολλές ακόμη τέτοιες δράσεις, συμβάλλοντας ενεργά στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή της Ζηλευτής.

Back to top button
Close
Close