Lifestyle news

Παντρεύτηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο Δημαρχείο Αθηνών

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο σύντροφός του χθες Πέμπτη (17/10) στο δημαρχείο Αθηνών. Τη χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή η Φαίη Σκορδά μέσα από το Buongiorno της Παρασκευής (18/10), ενώ στην εκπομπή μίλησε και ο Χάρης Δούκας που τέλεσε τον γάμο.

«Είναι ένα ζευγάρι που είναι χρόνια μαζί. Μάρτυρας στον γάμο ήταν η Τζένη Διαγούπη. Ήθελαν να το κρατήσουν κρυφό, να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

«Ήταν εξαιρετικά. Είμαστε φίλοι. Ήταν προσωπική επιλογή του Φώτη να τους παντρέψω», δήλωσε από την πλευρά του ο Χάρης Δούκα μετά τον πολιτικό γάμο του παρουσιαστή της ΕΡΤ.

Σημειώνεται πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος, πέρα από την αποκάλυψη γύρω από τη σεξουαλικότητά του και την απόκτηση του γιου του, Γιώργου, έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οτιδήποτε αφορά στην προσωπική του ζωή όλα αυτά τα χρόνια. Παρότι βρέθηκε καλεσμένος και στην πρεμιέρα του The 2Night Show την προηγούμενη εβδομάδα, ο ίδιος επέλεξε να μην αποκαλύψει κάτι για το χαρμόσυνο γεγονός.

Back to top button
Close
Close