ΕπιχειρείνΤρίκαλα

Ο επιχειρηματίας Χρήστος Μπαούσης υποψήφιος στο Επιμελητήριο Τρικάλων με τον συνδυασμό “Επιχειρούμε Μαζί”

Ο επιχειρηματίας Χρήστος Μπαούσης κατεβαίνει ως υποψήφιος στο Επιμελητήριο Τρικάλων με τον συνδυασμό “Επιχειρούμε Μαζί” του Κώστα Παπαευθυμίου. Αυτή η κίνηση δείχνει την ενεργή συμμετοχή και την πρόθεση του κ.Μπαούση να συμβάλει στα κοινά και στην ανάπτυξη του επιχειρηματικού τομέα στην περιοχή.

Ο συνδυασμός “Επιχειρούμε Μαζί” φαίνεται να προωθεί την ενότητα και την συνεργασία μεταξύ των επιχειρηματιών της περιοχής για την αντιμετώπιση των προκ λήσεων και τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος. Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας Χρήστος Μπαούσης διαθέτει μια πολυετή παρουσία και δραστηριότητα στο χώρο του επιχειρείν, διατηρώντας την επιχείρηση πλακιδίων και ειδών υγιεινής που βρίσκεται στο Δέλτα Καλαμπάκας.

Μέσα από τη μακρόχρονη πορεία του, έχει καταφέρει να αναδείξει την ικανότητά του να καινοτομεί , να ανανεώνεται και να προσαρμόζεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς. Στόχος του πάντα είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα. Η επιμονή του στην ανάπτυξη και στις καινοτόμες ιδέες καθώς και η αφοσίωση του στη άριστη εξυπηρέτηση των πελατών του τον έχουν καταστήσει μία αξιόλογη φυσιογνωμία στην επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής.

Η υποψηφιότητά του για τη Διοίκηση του Επιμελητήριο Τρικάλων αντικατοπτρίζει την πρόθεση του να συμβάλλει στην εξέλιξη του τοπικού επιχειρεί ν με όρους εξωστρέφειας ανανέωσης, συνεργασίας και πάνω από όλα την ενότητα του επιχειρηματικού κόσμου.

 

Back to top button
Close
Close