Τρίκαλα

Σπύρος Νικολογιάννης: Θετική προοπτική για τον τουρισμό στα Τρίκαλα και δυναμικό τριήμερο 28ης Οκτωβρίου

Η ενδιαφέρουσα συνέντευξη του επιχειρηματία και οικονομολόγου Σπύρου Νικολογιάννη, ο οποίος είναι και υποψήφιος για το Επιμελητήριο Τρικάλων, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Meteorafm 90,3 το πρωί της Τρίτης. Ως Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων, ο κ. Νικολογιάννης σχολίασε την τρέχουσα τουριστική κίνηση στην περιοχή, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πορεία των τελευταίων δύο μηνών, η οποία όπως ανέφερε, ήταν ικανοποιητική για τις τοπικές επιχειρήσεις.

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Νικολογιάννης έκανε λόγο για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, που προδιαγράφεται θετικό για την τοπική οικονομία, με πληρότητες στα ξενοδοχεία της περιοχής να κινούνται σε υψηλά επίπεδα. Ο ίδιος τόνισε τη σημασία της συνεργασίας ανάμεσα στις τουριστικές επιχειρήσεις, ώστε να ενισχυθεί η εμπειρία των επισκεπτών και να προσελκυστούν ακόμα περισσότεροι τουρίστες, ειδικά κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, όπου οι κρατήσεις δείχνουν ήδη θετική προοπτική.

Ως οικονομολόγος, ο κ. Νικολογιάννης υπογράμμισε τη σημασία της στρατηγικής στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων και της ανάπτυξης υποδομών, με στόχο τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας της περιοχής στο τουριστικό γίγνεσθαι. Η συνέντευξή του επικεντρώθηκε στην ανάγκη να ληφθούν πρωτοβουλίες για την προώθηση του τουρισμού, δίνοντας παράλληλα προσοχή στη βιώσιμη ανάπτυξη.

 

Ακούστε τη συνέντευξη με τον κ. Νικολογιάννη.

Back to top button
Close
Close