FaceLookMUST Read

O Νέος Διευθύνων Σύμβουλος του e-trikala, κερδίζει την Εμπιστοσύνη Δήμου και Εργαζομένων στον Μύλο των Ξωτικών”

Η ανάληψη καθηκόντων από τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο της Αναπτυξιακής του Δήμου Τρικκαίων έχει προκαλέσει θετικά σχόλια και κερδίσει την εκτίμηση τόσο του δημάρχου όσο και των συνεργατών του, αλλά και των εργαζομένων στον “Μύλο των Ξωτικών.” Ο νέος διευθύνων σύμβουλος,  κ. Γιώργος Χρυσόμαλλος. ο οποίος ανέλαβε τη θέση σε μια κρίσιμη περίοδο για την πόλη, έχει δείξει ήδη αποτελεσματική διοίκηση και όραμα, γεγονός που έχει ενισχύσει τη συνολική εμπιστοσύνη γύρω από το έργο του.

Υπό την καθοδήγησή του, η Αναπτυξιακή του Δήμου Τρικκαίων έχει θέσει στόχους για την προώθηση της οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης της περιοχής, με τον “Μύλο των Ξωτικών” να αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά και χαρακτηριστικά έργα. Η διοίκηση και ο συντονισμός αυτού του κορυφαίου θεματικού πάρκου είναι μια από τις κύριες προτεραιότητές του, και μέχρι στιγμής οι ενέργειές του αποδεικνύουν την ικανότητά του να διαχειρίζεται με επιτυχία τόσο το ανθρώπινο δυναμικό όσο και τα μεγάλης κλίμακας projects.

Οι εργαζόμενοι στον “Μύλο των Ξωτικών”, οι οποίοι αποτελούν τον πυρήνα της λειτουργίας του πάρκου, έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους για τις πρωτοβουλίες του νέου διευθύνοντος συμβούλου. Η ανοιχτή επικοινωνία, η υποστήριξη στην καθημερινότητά τους, και η διασφάλιση καλών συνθηκών εργασίας αποτελούν βασικούς παράγοντες της θετικής αυτής συνεργασίας. Παράλληλα, η ενίσχυση της παραγωγικότητας και η δέσμευση για την άριστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του πάρκου αποτελούν μέρος της στρατηγικής του.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη του στον νέο διευθύνοντα σύμβουλο, δηλώνοντας ότι ο συνδυασμός της εμπειρίας και του οράματός του αναμένεται να φέρει σημαντικά αποτελέσματα για την πόλη και τις δραστηριότητες της Αναπτυξιακής. Ο νέος ηγέτης του οργανισμού αποδεικνύει έμπρακτα ότι μπορεί να οδηγήσει με επιτυχία την περιοχή σε μια περίοδο οικονομικής και πολιτιστικής άνθησης.

Back to top button
Close
Close