FaceLook

Γιώργος Καπουτζίδης & Θανάσης Πάτρας ανάμεσα στους υποστηρικτές της δράσης πρόληψης από την Act4V ΕΝ -ΔΡΑΣΗ

Οκτώβρης, μήνας πρόληψης του μαστού!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, στηρίζει το έργο του «Άλμα Ζωής», ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που ασχολείται με την υποστήριξη γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού. Με τη συμμετοχή του σε εκδηλώσεις και καμπάνιες, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η δημοσιογράφος Μαρία Κοζάκου προβάλλουν τη σημασία της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού σε συνεργασία με την Act4V ΕΝ -ΔΡΑΣΗ. Ο ρόλος του στην προβολή τέτοιων πρωτοβουλιών συμβάλλει στη διάδοση του μηνύματος του «Άλμα Ζωής» και στηρίζεται στην προσωπική του ευαισθησία σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Αρκετοί διάσημοι, δημοσιογράφοι και ηθοποιοί στηρίζουν την μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης του Pink October που στηρίζει η Τρικαλινή ομάδα της Act4V- ΕΝ ΔΡΑΣΗ! Ανάμεσα τους και η ομάδα ΑΝΤ1 “Weekenders“, με παρουσιαστές τον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο, μαζί με τις συνεργάτιδες τους.

Αυτή την Κυριακή 13 Οκτώβρη …το ραντεβού είναι στις 18.00 στο Μύλο Ματσόπουλου όπου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις με το σύνθημα :  Βάφουμε την πόλη ΡΟΖ! 

 

 

 

Back to top button
Close
Close