Τρίκαλα

Βαγγέλης Αγγελάκης-Υποψήφιος ΕΒΕ – Άμισθοι και εκλεγμένοι είμαστε εκεί, οπότε αν δεν μας θέλανε δεν θα ήμασταν εκεί!

Την σκέψη του να διεκδικήσει για τελευταία φορά την Ομοσπονδία των ΕΒΕ Τρικάλων, κατέθεσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος της Βαγγέλης Αγγελάκης. “Μιας και η θητεία μου ως Α’ αντιπροέδρος στη ΓΣΕΒΕΕ λήγει τέλος του 2025 λέω να τιμήσω αυτή την θέση και να κατέβω και στη δική μας Ομοσπονδία στις εκλογές που θα διεξαχθούν 21 Οκτωβρίου”, τόνισε ο κ. Αγγελάκης :

« Είμαι Α΄ αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, και θα ήταν ηθικό για μένα μαζί με τη θητεία μου εκεί να κλείσω και την θητεία μου ως πρόεδρος της ομοσπονδίας εδώ. Το λέω δημοσίως, θα το αναφέρω και στη γενική συνέλευση και θα προχωρήσουμε έτσι. Ποτέ δεν μπήκα με το έτσι θέλω, και δεν θα μείνω αν δεν με θέλουνε οι συνάδελφοι. Άμισθοι και εκλεγμένοι είμαστε εκεί, οπότε αν δεν μας θέλανε δεν θα ήμασταν εκεί.

Θεωρώ ότι στην ομοσπονδία μας θα πρέπει να κατεβούμε με ένα ψηφοδέλτιο, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε και μαζί να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα. Παρόλα αυτά όταν ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες θα δούμε αν θα υπάρχει κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος.»

Back to top button
Close
Close