Uncategorized

Μαρίνα Κοντοτόλη: Άμεση επίλυση στα προβλήματα που αφορούν την κατασκευή του παράδρομου Ε65 ζητούν οι κάτοικοι της Βασιλικής Καλαμπάκας.

Στη Βουλή έφερε η Βουλευτής Τρικάλων, Μαρίνα Κοντοτόλη, την αγανάκτηση των κατοίκων της Βασιλικής Καλαμπάκας, αναφορικά με τα προβλήματα που αφορούν τον παράδρομο Ε65 και τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στις μετακινήσεις τους οι κάτοικοι της περιοχής.

Αναφορά προς τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κατέθεσε η Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη, προκειμένου να απαντήσει στη Βουλή στα καίρια αιτήματα του Τοπικού Συμβουλίου Βασιλικής για την δημιουργία ενός ασφαλέστερου και μεγαλύτερου παράδρομου.

Ειδικότερα, τίθεται το μείζον ζήτημα για τη διεύρυνση του υπάρχοντος παράδρομου, ο οποίος έχει φάρδος μικρότερο από τα 5 μέτρα και μήκος 4 χιλιομέτρων, ενώ καθημερινά εξυπηρετεί 200 αγρότες και τη μετακίνηση των αγροτικών τους μηχανημάτων. Οι κάτοικοι της Βασιλικής ζητούν την επαναφορά του φάρδους του δρόμου στα 10 μέτρα, όπως ακριβώς ήταν και πριν απαλλοτρίωση του Ε65, σύμφωνα με τα στοιχεία αναδασμού του 1974 και την εξασφάλιση ασφαλτόστρωσης που θα διευκολύνει στην ταυτόχρονη άνοδο και κάθοδο των οχημάτων σε περίπτωση εκτροπής του Ε65.

Back to top button
Close
Close