Τρίκαλα

Τρίκαλα : Δυναμική προσέλευση στις κάλπες για την εκλογή Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ

Η προσέλευση στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα είναι εντυπωσιακή, δείχνοντας το ενδιαφέρον των μελών για την εκλογή νέας ηγεσίας και τη λήψη σημαντικών αποφάσεων για τον τόπο μας. Αυτή η μεγάλη συμμετοχή υποδεικνύει την ανανεωμένη δυναμική του κόμματος στην περιοχή, η οποία παραδοσιακά είχε ισχυρή βάση στα Τρίκαλα. Η μεγάλη προσέλευση αντανακλά την ευρύτερη τάση των πολιτών να συμμετέχουν στις διαδικασίες του κόμματος και ίσως την επιθυμία να καθοριστεί η πορεία του ΠΑΣΟΚ σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Από το πρωί στις 7.30 που άνοιξαν οι κάλπες η ροή του κόσμου είναι ικανοποιητική για όλα τα στρατόπεδα.  Δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν τα μέλη του κόμματος και επιπλέον όσοι άλλοι άνω των 16 το επιθυμούν δηλώνοντας, σ όποιο εκλογικό κέντρο προσέλθουν, πως θέλουν να εγγραφούν είτε ως μέλη είτε ως φίλοι κι υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι μέλη άλλου κόμματος.

Οι ψηφοφόροι θα καταβάλουν ως αντίτιμο το ποσό των 3 ευρώ. Θα πρέπει να έχουν μαζί τους για την ταυτοπροσωπία αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο δημόσιο έγγραφο ( π.χ δίπλωμα οδήγησης).

foto trikalaopinion

Back to top button
Close
Close