FaceLookIdees SportsUncategorized

Ένας επιχειρηματίας ανάμεσα στους βετεράνους πρωταθλητές

Ο Τρικαλινός Βασίλης Γρηγορίου πέρα από επιχειρηματίας στην προσωπική του ζωή είναι φαν του αθλητισμού σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.  Πρόσφατα είχε μια φιλική συνάντηση σε καφέ των Αθηνών με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της εθνικής μας ομάδας, οι οποίοι μας έκαναν περήφανους φορώντας τα γαλανόλευκα αλλά και τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Οι Τάκης Φύσσας ,Γιούρκας Σεΐταρίδης,Σωτήρης Κυριάκος, είχαν  μια ευκαιρία να θυμηθούν τις μεγάλες στιγμές, αλλά και να συζητήσουν για τις προοπτικές του ποδοσφαίρου σήμερα και τον ρόλο που μπορεί να παίξει η επιχειρηματικότητα στην ενίσχυση του αθλητισμού.

Παράλληλα ο Βασίλης Γρηγορίου δεν έκρυψε το σεβασμό και την εκτίμησή του προς αυτούς που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάντως από τέτοιες ,συναντήσεις φαίνεται να ενισχύεται η σχέση της επιχειρηματικής κοινότητας με τον αθλητισμό ,μiας και  τιμά τους αθλητές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους και το πάθος τους στο γήπεδο, αφοί  και οι ίδιοι πλέον, δραστηριοποιούνται σε κλάδους του επιχειρείν ….

.

Back to top button
Close
Close