FaceLookΓάμος - Βάπτιση

Φθινοπωρινός γάμος στο Αρχοντικό Χατζηγάκη για τον Θάνο Γρίβα & την Κωνσταντίνα Νεστορίδη

Φθινοπωρινός γάμος με όμορφες λεπτομέρειες | Θάνος & Κωνσταντίνα

Ένας φθινοπωρινός γάμος στο Αρχοντικό Χατζηγάκη μπορεί να είναι μαγευτικός, καθώς ο χώρος συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με το φυσικό περιβάλλον της εποχής. Το Αρχοντικό, με τα εντυπωσιακά πέτρινα κτίρια και τους περιβάλλοντες κήπους, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ρομαντική και κομψή, ιδανική για γάμο.

Ο επιχειρηματίας Θάνος Γρίβας, ιδιοκτήτης του Blend cafe & η εντυπωσιακή Κωνσταντίνα Νεστορίδη, τέλεσαν το γάμο τους στο γραφικό εκκλησάκι που βρίσκεται στον κήπο του Αρχοντικού Χατζηγάκη, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου. Επέλεξαν έναν αγαπημένο χώρο έχοντας δίπλα τους την οικογένεια και τους επιστήθιους φίλους. Ανάμεσα τους φυσικά οι κουμπάροι του ζευγαριού, Θέμης Τζέλης & Δήμητρα Τζέλη, που στάθηκαν στο πλευρό τους, ακόμη μια φορά καθώς, αυτή η φιλία επισφραγίστηκε για πάντα.

Τα χαμόγελα και των δυο την ώρα που συναντιούνται στην εκκλησία μαρτυρούν την ανυπομονησία και την ευτυχία τους ενώ στην γαμήλια δεξίωση έχοντας πλέον απαλλαγεί από όλο το άγχος της ημέρας το ζευγάρι απολαμβάνει το πρώτο του χορό !

Captured by Leventis Photography

Happily ever after !

Back to top button
Close
Close