Τρίκαλα

Επανεκλογή Σοφίας Σακοράφα στο ΣΕΓΑΣ : Εξελέγη στο Δ.Σ. ο Τρικαλινός Δημήτρης Χαχάμης

 

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Γ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΥΧΑΙΡΕΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ  ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

Η μεγάλη οικογένεια του Ιστορικού Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων, πανηγυρίζει για την περιφανή νίκη που πέτυχε η Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Στίβου και του Ελληνικού αθλητισμού, Σοφία Σακοράφα, στις εκλογές που έγιναν την περασμένη Κυριακή 29-9-2024 στην Αθήνα για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, της αρχαιότερης αθλητικής Ομοσπονδίας της χώρας.

Η αψεγάδιαστη διοικητική παρουσία της Σοφίας Σακοράφα της περασμένης διοικητικής  περιόδου  ως Προέδρου του ΣΕΓΑΣ ( πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ) ανταμείφθηκε από τη μεγάλη πλειοψηφία των Σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της Ομοσπονδίας, με το εντυπωσιακό 60%. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα 20  μέλη του νέου Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ ανήκουν στο συνδυασμό της κ. Σοφίας Σακοράφα.  Με το εκλογικό αυτό αποτέλεσμα τα Σωματεία ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στην Πρόεδρο κ. Σοφία Σακοράφα για την επόμενη τετραετία.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων  στα 128 χρόνια μετά την ίδρυσή του, ζει  ακόμα μια πραγματικά ιστορική, τιμητική και συγκινητική στιγμή. Η Σοφία Σακοράφα, η θρυλική αθλήτρια του συλλόγου μας αλλά και του παγκόσμιου κλασικού αθλητισμού και εν ενεργεία  Αντιπρόεδρός του, επανεξελέγη Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ. 

Όμως για τον Τρικαλινό αθλητισμό οι καλές ειδήσεις δεν σταματούν εδώ. Ο εκπρόσωπος του αθλητικού Σωματείου ‘Γ.Α.Σ. Τρικάλων ο ΖΕΥΣ’ κ. Δημήτρης Χαχάμης εξελέγη και αυτός στο νέο Δ. Σ. 

Ήταν η επιβράβευση και η αναγνώριση μιας κατά γενική ομολογία αθόρυβης αλλά πολύ ουσιαστικής παρουσίας του στα Διοικητικά πράγματα του ΣΕΓΑΣ από το 1996.

Τα μέλη του ΔΣ, οι αθλητές, οι προπονητές  του Γ.Σ. Τρικάλων, οι γονείς  των αθλητών καθώς και η μεγάλη οικογένεια του Ιστορικού Συλλόγου συγχαίρουν την Σοφία Σακοράφα και τον κ. Δημήτρη Χαχάμη εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα φανούν αντάξιοι  στο πολύ δύσκολο έργο που έχουν σχετικά με τον προγραμματισμό της νέας εποχής  της Στιβικής Ομοσπονδίας  της χώρας.

         Για το Δ.Σ. του Γ.Σ. Τρικάλων

      Ο Πρόεδρος                                                                   Ο  Γραμματέας

 Ελευθέριος  Σούλας                                                      Κωνσταντίνος Γιουβρής                             

Back to top button
Close
Close