Ειδήσεις

«Δεν γίνεται να έχεις φύγει»: Συγκινεί η σύντροφος του 26χρονου Ιωνά που δολοφονήθηκε σε τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ

Με δύο αναρτήσεις της στο Instagram, η σύντροφος του 26χρονου Ιωνά Καρούση, ο οποίος δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια τρομοκρατικής επίθεσης στην Τζάφα του Τελ Αβίβ, τον αποχαιρέτησε προκαλώντας συγκίνηση.

«Φύλακα άγγελέ μου» γράφει στη μια από αυτές που συνοδεύεται από φωτογραφία του Ιωνά, ενώ στην άλλη στην οποία έχει αναρτήσει κοινή τους φωτογραφία «Δε γίνεται να έχεις φύγει… Καρδιά μου, κούκλε μου, μοναδικέ μου… Θα σε αγαπώ για πάντα!!!».

Ο Ιωνάς Καρούσης, ήταν φοιτητής στο Τελ Αβίβ, ενώ η οικογένειά του μένει στην Ιερουσαλήμ. Είχε αγάπη για τον ΠΑΟΚ, όπως αποδεικνύει το προστατευτικό κάλυμα του κινητού του στη φωτογραφία που ανέβασε η σύντροφός του. Ο 26χρονος είχε διπλή ιθαγένεια, ελληνική και ισραηλινή, ενώ ήταν γιος γνωστών γιατρών. Ο πατέρας του φέρεται να έχει φύγει από τη Θεσσαλονίκη το στα τέλη της δεκαετίας του ’80 .

Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Ιωνά: «Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.

Back to top button
Close
Close