ΕπιχειρείνΤρίκαλα

Χρυσόστομος Ευσταθίου: Στο πλευρό του Κων. Παπαευθυμίου για να αλλάξουμε το Επιμελητήριο!

Ο Χρυσόστομος Ευσταθίου, είναι ένας υποψήφιος στο Επιμελητήριο Τρικάλων ,επαγγελματίας με μακρά εμπειρία στον χώρο της υγείας και την Τρικαλινή επιχειρηματικότητα. Ιδιοκτήτης του καταστήματος Oxygen Plus, με ιατροτεχνικό εξοπλισμό και ορθοπεδικά είδη.

Η συμμετοχή του στο νέο συνδυασμό του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου, έρχεται να δώσει αέρα ανανέωσης στο Επιμελητήριο Τρικάλων. Η συμμετοχή του αντανακλά την πολυετή του δράση και προσφορά στον συνάνθρωπο, ενώ εδώ και χρόνια έχει δημιουργήσει δυναμικές σχέσεις με επαγγελματίες και επιχειρηματίες στην περιοχή.

Μια δυναμική υποψηφιότητα νέων ανθρώπων στο Επιμελητήριο Τρικάλων φέρνει μαζί της ενέργεια, φρέσκες ιδέες και όρεξη για συμμετοχή και δράση. Οι νέοι υποψήφιοι μπορούν να συμβάλουν στην ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του θεσμού, προωθώντας λύσεις που αφορούν τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων και την τοπική κοινωνία. Η υποψηφιότητά του προσφέρει μια προοπτική αλλαγής, με ανθρωπιστική προσέγγιση  και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Η συμμετοχή του  Χρυσόστομου Ευσταθίου αποτελεί κλειδί για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού τοπίου, ενισχύοντας την δικτύωση και την αλληλεγγύη στον επιχειρηματικό κόσμο.

 

Back to top button
Close
Close