MUST ReadΤρίκαλα

Το σχολείο Ριζαριό στα είκοσι ανά τον κόσμο για την συμμετοχή στο Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα Take Action Global Tag 2024-25

Το Νηπιαγωγείο Ριζαριού είναι ένα από τα σχολεία που παίρνει υποτροφία για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα Take Action Global Tag 2024-25 με άλλα 20 σχολεία από όλον τον κόσμο ,θέση που κερδίθηκε δικαίως μετά από αξιολόγησγ σχετικής αίτησης και συνέντευξη κι απόδειξη δράσεων της συντονίστριας του έργου Μαγκιώση Άννας ,προϊσταμένης του Νηπιαγωγείου.
“Dear Climate Action Schools Champions
Welcome to the 2024-2025 Climate Action Schools (CAS) Program! We are beyond excited to have you with us for an incredible year of climate action, innovation, and global collaboration. Together, we are building a brighter, more sustainable future, and we can’t wait to see the impact you’ll make! “
Μία νέα επιτυχία μετα την κατάκτηση του τίτλου του NBS Expertise Schools ( ένα από τα τρία πρώτα σχολεία της Ευρώπης) τον Ιούλιο του 2024.
Το πρόγραμμα Climate Action Schools είναι ένα επί πληρωμή έργο διάρκειας ενός έτους που επιτρέπει σε σχολεία, περιφέρειες και δίκτυα με μαθητές ηλικίας 5-18 ετών να συνεργάζονται σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο σε περιβαλλοντικά θέματα.
Κατά τη διάρκεια του έργου, οι τάξεις εξερευνούν τις αιτίες και τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, αναπτύσσουν λύσεις και αναλαμβάνουν δράση ως σχολική κοινότητα.
Η αποστολή μας: Κλιματική Εκπαίδευση για όλους.
Φανταστείτε έναν κόσμο στον οποίο νέοι σε επτά ηπείρους συνδέονται εικονικά και λύνουν μια από τις πιο πιεστικές προκλήσεις του κόσμου: την Κλιματική Αλλαγή.

Back to top button
Close
Close