Fashion

H Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δείχνει τι φόρεμα να βάλεις αν είσαι καλεσμένη σε βάφτιση ή γάμο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια κομψή εμφάνιση επιλέγοντας ένα φόρεμα από τη συλλογή της Βικτόρια Μπέκαμ.Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day» η οποία έκανε πρεμιέρα στις 16 του Σεπτεμβρίου, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram με το κομψό σύνολο που επέλεξε για να εμφανιστεί στο πλατό και μάλιστα πρόκειται για ένα φόρεμα σατέν, δια χειρός ΒικτόριαςΜπέκαμ.

Για τις εμφανίσεις της η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιλέγει συχνά chic κομμάτια, είτε από fast fashion brands είτε από μεγάλους οίκους μόδας.

Είναι από τι γυναίκες που αγαπούν την μόδα και το γούστο της σε κάθε εμφάνιση αναδεικνύεται με τους συνδυασμούς των κομματιών αλλά και την επιλογή των συνόλων κάθε φορά.

Το φόρεμα από τη συλλογή της Βικτόρια Μπέκαμ

Είτε προτιμά κάποιο casual look στην καθημερινότητά της, είτε φοράει κάτι πιο elegant, πάντα εντυπωσιάζει και δίνει έμπνευση.

Το προφίλ της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Instagram είναι γεμάτο από φωτογραφίες που δίνουν στιλιστική έμπνευση στους followers της και έτσι και αυτή τη φορά οι φωτογραφίες της ενθουσίασαν τις διαδικτυακές της φίλες.

 Φωτογραφία: Instagram/@ stam_tsimtsili

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα midi dress κοντομάνικο σε απαλό λιλά χρώμα και με μαύρες λεπτομέρειες στις ραφές. Με ruched λεπτομέρεια, κολακεύει τη μέση και αναδεικνύει τη σιλουέτα.

Για να ολοκληρώσει το σύνολο της η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε ασημί peep toe, άφησε ελεύθερα τα μαλλιά της και φόρεσε διακριτικά κοσμήματα, βραχιόλια και σκουλαρίκια.

Δείτε το φόρεμα εδώ

Back to top button
Close
Close