Cooking ideasΤρίκαλα

TERROIR Restaurant : Ξεχωριστή βραδιά για τους λάτρεις της θαλασσινής κουζίνας με καλεσμένο Chef, τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε σε μία ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στους λάτρεις της θαλασσινής κουζίνας. Το TERROIR Bar Restaurant στο ξενοδοχείο Ananti Resort & Spa στα Τρίκαλα, διοργανώνει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, με πιάτα εμπνευσμένα από τη θάλασσα, που θα σας ταξιδέψουν σε γευστικούς
προορισμούς.
Ο καλεσμένος Chef, Κωνσταντίνος Βασάλος με μεγάλη εμπειρία στη μεσογειακή κουζίνα, έχει επιμεληθεί ένα μενού που συνδυάζει την παράδοση με τη μοντέρνα γαστρονομία, χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά της αγοράς.
Λίγα λόγια για τον Chef Κωνσταντίνο Βασάλο:
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος γεννήθηκε στη Σίφνο. Στην ίδια την οικογένεια του υπήρχαν μάγειροι και έτσι μυήθηκε στην μυσταγωγία της μαγειρικής τέχνης. Το 1977 αποφοίτησε αριστούχος από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων.
Αργότερα στην ίδια Σχολή δίδαξε ως καθηγητής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης. Έχει εργαστεί ως
Αρχιμάγειρος σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια και εταιρείες Catering αποκομίζοντας πλούσιες
εμπειρίες. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου
ΑΡΧΕΣΤΡΑΤΟΣ (Κέντρο για τη διάσωση και διάδοση των ελληνικών γαστρονομικών παραδόσεων). Είναι σύμβουλος
Γαστρονομίας σε διάφορες ελληνικές εταιρείες τροφίμων. Έχει υπάρξει μέλος της ομάδας ΚΕΡΑΣΜΑ, μία
δραστηριότητα του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, που έργο είχε, την παρουσίαση της Ελληνικής
Γαστρονομίας σε πολλές πόλεις του εξωτερικού, στα πλαίσια Διεθνών εκθέσεων, δραστηριότητα που συνεχίζει μέχρι σήμερα….

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 21:00 με ένα πιάτο καλωσόρισμα και θα συνεχιστεί με τη γευστική πανδαισία του
θαλασσινού μενού. Το TERROIR Bar Restaurant είναι γνωστό για την άψογη εξυπηρέτηση και την προσοχή στη
λεπτομέρεια, και αυτή η βραδιά δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.
Μια τέτοια γαστρονομική εμπειρία δεν θα ήταν ολοκληρωμένη αν δεν συνοδευόταν από εκλεκτά κρασιά και
αποστάγματα. Η αποσταγματοποιια ΤΣΙΛΙΛΗ και το ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ με τα μοναδικά και εξαιρετικής ποιότητας αποστάγματα και κρασιά θα συνοδέψουν αρμονικά το κάθε πιάτο και θα ολοκληρώσουν την εμπειρία.


Το Μενού της Βραδιάς:
1.    TARTAR ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΚΡΟ BLINIS
2.    BISQUE ΑΠΟ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ
3.    ΦΩΛΙΑ WONTON ΜΕ GUACAMOLE ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΥΛΙΓΜΕΝΕΣ ΣE ΦΥΛΛΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ
4.    SORBET LIME
5.    «ΠΛΕΞΟΥΔΑ» ΑΠΟ ΛΑΒΡΑΚΙ, ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΠΑΡΗ, ΡΥΖΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ CONFIT
6.    MOUSSE ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ

Σε συνεργασία με τον Θαλάσσιο κόσμο seafood, σχεδιάσαμε με αγάπη το μενού της βραδιάς και απο το τραπέζι μας δεν θα μπορούσε να λείπει, το πρώτο Ελληνικό γαστρονομικό νερό της αγοράς, το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ δροσίζοντας απολαυστικά τον οισοφάγο ενισχύοντας τη γεύση σε κάθε γαστρονομική σας εμπειρία. Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Για πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το TERROIR Bar Restaurant στο τηλέφωνο 24310 63950 ή για κρατήσεις επισκεφτείτε τον σύνδεσμο
https://www.i-host.gr/reservations/new?restaurant=1483&channel=website

Χορηγός Επικοινωνίας Trikalaidees.gr

Back to top button
Close
Close