MUST Read
Κάθε μέρα αρνί στο τραπέζι για τα νοικοκυριά …
Πoλλές οι παραλλαγές των Ελληνίδων νοικοκυρών στο μενού για να μην πάει το αρνί χαμένο.
Κυριακή του Πάσχα είχαμε τσιμπήματα πέτσας πάνω στη σούβλα και φαγοπότι μέχρι σκασμού. Συνοδεύονταν με κοκορέτσι και κοντοσούβλι για εναλλαγές στη γεύση. Δευτέρα του Πάσχα μια από τα ίδια, αλλά σε κρύα ή ξαναζεσταμένη έκδοση. Τρίτη του Πάσχα αρνί με τσουρέκι. Τετάρτη αρνί με αυγά και πατάτες. Πέμπτη αρνί τυλιχτό σε πίτα. Παρασκευή ως συνοδευτικό με τα όσπρια και το Σάββατο με λαχανόπιτα και γιαούρτι. Έφτασε η Κυριακή του Θωμά… ό,τι περισσέψει για να μην πάει χαμένο.