Με το τρικαλινό επιχειρείν στην HORECA 2023 (Reportaz trikalaidees pics )
Η HORECA 2023 υποδέχτηκε από 10-13 Φεβρουαρίου, στο Metropolitan Expo, πλήθος επαγγελματιών από ξενοδοχεία, εστιατόρια, cafes και bar και ήδη οι χιλιάδες επισκέψεις επιβεβαίωσαν ότι το πολυαναμενόμενο εκθεσιακό γεγονός αποτέλεσε για άλλη μια φορά, την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης.
Oι επαγγελματίες του κλάδου είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα, κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες. Επίσης, άκουσαν από κοντά προτάσεις που έχουν ως στόχο να κάνουν τις επιχειρήσεις τους λειτουργικές και μοντέρνες αλλά και λύσεις για ενεργειακή αναβάθμιση και εξοικονόμηση φυσικών πόρων και κόστους. Στα περίπτερα των 500 εκθετών παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τάσεις, τα καινοτόμα προϊόντα και οι σύγχρονες τεχνολογίες που αναζητούν οι επαγγελματίες για να εκσυγχρονίσουν, εξοπλίσουν ή να ανακαινίσουν τις επιχειρήσεις τους, αλλά και να προσφέρουν ένα αναβαθμισμένο προϊόν και υπηρεσίες στον πελάτη τους.
Το trikala idees σας μεταφέρει με τον δικό του φακό το Τρικαλινό επιχειρηματικό χρώμα και πνεύμα καθώς και επαγγελματίες που συμμετείχαν και επισκέφτηκαν την έκθεση .cz trikalaidees
Ο Γιώργος Τρίγκας και οι συνεργάτες με την TRK Coffee & Beverages SA που είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας της ιταλικής εταιρείας caffe Carraro .Η εταιρία αναζητά την ποιότητα από το 1927. Συνδυάζει την κουλτούρα και τη γεύση των μεγάλων master roasters με την πρωτοποριακή τεχνολογία παραγωγής μέσω από ένα δίκτυο πωλήσεων σε όλο τον ελληνικό χώρο από τον Τρικαλινό επιχειρηματία ….με guest star τον γνωστό Ιταλό Luigi Lupi η ο πατέρας της τέχνης του Latte που δημιούργησε τα σχέδια στην κρέμα του καφέ .
O Ιταλός μετρ του καφέ έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του καφέ. Η εμπειρία που αποκτήθηκε από τη ζωή στις φυτείες από τη Νότια Αμερική έως την Άπω Ανατολή.
Πρώτος Ιταλός Πρωταθλητής Barista και Εξουσιοδοτημένος Εκπαιδευτής από το 2007 της Specialty Coffee Association για όλες τις ενότητες SCA.
2012 νικητής του διάσημου βραβείου Passionate Educator Award . Βραβεύτηκε από την Sca-Italy ως Best Trainer Ambassador το 2016 και το 2017. Γνωστός σε όλο τον κόσμο για την ανάπτυξη και διάδοση της τεχνικής Latte Art, και Πιστοποιητής / Συνιδρυτής του Latte Art Grading System .
Η ΚΛΙΑΦΑΣ ΑΕ παρουσίασε στη φετινή έκθεση HO.RE.CA τα νέα προϊόντα , τα οποία με τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό καλύπτουν όλο το εύρος των αναγκών των επαγγελματιών της καφεστίασης και των ξενοδοχείων, με κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία. Το περίπτερο επισκέφτηκαν εκατοντάδες επαγγελματίες και οι ιθύνοντες κατέβαλαν τα μέγιστα να αξιοποιήσουν τις μεγάλες δυνατότητες πώλησης των προιόντων που παράγονται στα Τρίκαλα .
Η παρουσία της ΚΛΙΑΦΑΣ ΑΕ . σε άλλη μια HORECA έρχεται να ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δυναμική παρουσία της εταιρείας, σε συνέχεια μιας χρονιάς εντυπωσιακών επιδόσεων, και μιας επιτυχημένης επένδυσης στο πλαίσιο της συνολικής αναπτυξιακής στρατηγικής του ομίλου που ευελπιστεί να την δει κορυφαία στον κλάδο της.
Γιάννης Κολοβός και Γιώργος Μπίχτας ένα γεμάτο τετραήμερο ,επαγγελματικών συναντήσεων για την προώθηση των προϊόντων της επιχείρησης με στόχο να κλειστούν συμφωνίες και συμβόλαια
Στο ίδιο HALL μερικά τετραγωνικά πιο μακριά ο Τρικαλινός επιχειρηματίας Γιώργος Λώλης έχει φέρει μια διαφορετική κατηγορία προϊόντων στην εστίαση λανσάροντας τους γνωστούς χυμούς Bfresh του Χαλκιδαίου Βασίλη Ρούμπη Τα προϊόντα bfresh δεν είναι συμπυκνωμένοι χυμοί! Για την ακρίβεια ο όρος NFC (Not From Concentrate) χαρακτηρίζει τα προϊόντα της εταιρείας που φτιάχνει λεμονάδες κι άλλα χειροποίητα αναψυκτικά
Ο Γιώργος Λώλης με τον Βασίλη Ρουμπή ο οποίος αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ έγινε προπονητής τένις και παράλληλα από πωλητής έγινε και παραγωγός των χυμών.
Τα φρούτα και οι χυμοί είναι οι θρεπτικοί σύμμαχοι του οργανισμού μας ανεξαρτήτως εποχής. Η ποικιλία τους σε γεύσεις και αρώματα καθώς και οι πολύτιμες βιταμίνες που περιέχουν, καθιστούν τα φρούτα ένα απαραίτητο συστατικό της καθημερινής μας διατροφής.
Η HORECA αποδεικνύει ακόμη μια φορά τη δυναμική που έχει, καθώς πρόκειται για μια πολύ σπουδαία διοργάνωση που επιβεβαιώνεται τόσο από την πληθώρα των εκθετών της, όσο από τη μεγάλη της επισκεψιμότητα». Μια άλλη αμιγώς Τρικαλινή επιχείρηση των αδελφών Παπαναγιώτου JUICEBOX με τους φυσικούς χυμούς που παρασκευάζονται από ολόκληρα κομμάτια φρούτων, λαχανικά και υπερτροφές με διαθεσιμότητα σε έξι υπέροχους συνδυασμούς:
Μετά από έρευνα µε ειδικούς διατροφολόγους δημιουργήσαμε μια σειρά ροφημάτων που δεν υπάρχουν όμοια τους στην ελληνική αγορά. Η επιμονή μας την ποιότητα μας έφερε στις πρώτες θέσεις στην καρδιά των καταναλωτών. Χωρίς συντηρητικά πρόσθετα σάκχαρα και χρωστικές ουσίες, οι χυμοί JuiceBox είναι κατάλληλοι για όλες τις ηλικίες.
Με ελάχιστες θερμίδες μπορείτε να τους συνδυάσετε µε παγωμένο τσάι, παγωτό, γιαούρτι αλλά και µε αλκοόλ παρασκευάζοντας τις πιο πρωτότυπες συνταγές cocktails. Τους αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή όχι µόνο για τους ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς τους και τα οφέλη τους, αλλά και για τα πρωτότυπα ονόματά τους.Απόλαυσε τα JuiceBox και ως smoothies, απλά με την προσθήκη γιαουρτιού η παγωτού βανίλιας.
Ένα smoothie με γιαούρτι θα σας χαρίσει πρωτεΐνες, βιταμίνες συμπλέγματος Β και Α ενώ αποτελεί την ιδανική επιλογή για πρόσληψη ασβεστίου.
Σε περίπτωση που δεν σας ενθουσιάζει τόσο η γεύση του γιαουρτιού μπορείτε να το συνδυάσετε με μία μπάλα παγωτό βανίλια. Πρωινό ή επιδόρπιο ; Η απάντηση είναι JuiceBox!
Στην εστίαση η Ιταλική εταιρεία Portioli, με έδρα το Μιλάνο, πουλάει στην Ελλάδα την μεγαλύτερη ποσότητα καφέ από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο με τον Τρικαλινό Νίκο Παππά, να είναι ο αντιπρόσωπος της Portioli στη χώρα μας. Ο εν Ελλάδι αντιπρόσωπος του διάσημου ιταλικού καφέ, που δεν είναι απλά ένας συνεργάτης, αλλά ο άνθρωπος που και φέτος έρχεται πρώτος µεταξύ όλων των αντιπροσώπων της εταιρείας ανά τον κόσµο σε πωλήσεις.
Η σχέση του µε την οικογένεια Πορτιόλι είναι πλέον στενή, τόσο που τα ταξίδια του στο Μιλάνο να είναι πολύ συχνά προκειµένου να δει και να ακούσει τα σχέδιά τους από κοντά.
Σύµφωνα µε τον κ. Παππά, «ο Portioli είναι άνετα µέσα στην πρώτη πεντάδα των brands του εσπρέσο στην Ελλάδα, σε µια αγορά που είναι πολύ ανταγωνιστική και γι’ αυτό τον λόγο ιδιαίτερα συναρπαστική».
Σε ένα άλλο περίπτερο στον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού μια απο τις κορυφαίες εταιρίες είναι Τρικαλινή .Η Μπίζιος ΑΕ εξοπλισμοί εστίασης με το επιτελείο συνεργατών της πήρε μέρος και σε αυτήν την Horeca2023 , για ένα επιχειρηματικό deal στον επαγγελματικό εξοπλισμό σε όλη την Ελλάδα.
Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο ο Ραφαήλ και η Δήμητρα Μπίζιου πραγματοποίησαν συναντήσεις με την υποστήριξη του αειθαλή πατέρα τους Μιχάλη καθώς και με τον Παναγιώτη Μπιλιάλη Μπίζιος Cash & Carry λανσάρουν τα προϊόντα της εταιρίας.
Εστιάζοντας στον τομέα του επιτραπέζιου εξοπλισμού, αλλά και σε είδη σερβιρίσματος και παρασκευής φαγητού, διακινεί με επιτυχία επώνυμα προϊόντα στην Ελληνική αγορά τα οποία αποτελούν καθημερινό χρηστικό εργαλείο σε κάθε Ελληνικό νοικοκυριό ή επιχείρηση που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με την μαζική εστίαση.
Επιστρέφοντας στο HALL 2 συναντήσαμε το περίπτερο της AQUA Carpatica Τρικαλινών συμφερόντων αντιπρόσωποι του Ρουμανικού νερού με πωλητή τον Τρικαλινό Θανάση Φλούλη. Το AQUA Carpatica παραμένει αναλλοίωτο, αγνό και αμόλυντο εδώ και αιώνες.
Φιλόξενος καταδεχτικός και με επαγγελματική διάθεση ενημέρωσε τους Τρικαλινούς επισκέπτες για το προϊόν της εταιρίας
Απο αριστερά Γιώργος Λώλης ,Χρήστος Παπαευσταθίου ,Παναγιώτα Γιαννακάκη ,Θανάσης Γιαννακάκης Γιώργος Καπέλος και Δημήτρης Παπαευσταθίου
Η έκθεση έκανε ρεκόρ επισκεψιμότητας και αποτέλεσε τον προάγγελο της ανάπτυξης της καφεστίασης το 2023».