Cooking ideas

Η λαχταριστή συνταγή γαλατόπιτας από τις «Γλυκές Αλχημείες»


Μπορεί το καλοκαίρι να είναι εδώ, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα τρώμε και κανένα γλυκό!

Μπορεί οι θερμίδες και οι τύψεις να (θέλουν να) κάνουν πάρτι, ωστόσο, δεν πρέπει να στερούμαστε σε απόλαυση πού και πού.

Θέλουμε ένα απολαυστικό γλυκάκι με τον καφέ μας, μετά το μπάνιο, για να μας τονώσει και να μας δώσει γεύση και ευχαρίστηση!

Κάτι ελαφρύ, χωρίς πολλά-πολλά που να τρώγεται και κρύο!

Δοκιμάσαμε την ιδανική συνταγή για σκεπαστή γαλατόπιτα, του pastry chef Φώτη Χρυσανθίδη, ανιψιού και συνεργάτη του Στέλιου Παρλιάρου στις «Γλυκές Αλχημείες».

Μοιάζει πολύ με το γαλακτομπούρεκο, στην όψη αλλά και στη γεύση.

«Γλυκιά & αγαπημένη. Τρώγεται υπό τον ήχο των τζιτζικιών, με θέα το κύμα που σκάει στην άμμο. Επιτέλους καλοκαίρι!», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο Instagram, όπου βρήκαμε τη συνταγή.

Σημείωσε τι θα χρειαστείς και μην χάνεις στιγμή:

Back to top button
Close
Close