Cooking ideas
Οι «χρυσές φτερούγες», η πιο παράξενη γαστρονομική μόδα έρχεται από το Μανχάταν.
Συνήθως ο χρυσός των 24 καρατίων είναι κάτι που συνδέεται με τα κοσμήματα. Αλλά στο εστιατόριο Ainsworth στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, οι πελάτες συρρέουν για να δοκιμάσουν την πιο παράξενη τάση στη γαστρονομία, τις πασπαλισμένες με χρυσό φτερούγες κοτόπουλου που σερβίρει ο σεφ το πολύ μοδάτου διάσημου εστιατορίου.
Η συνταγή όπως αποκαλύφθηκε είναι η παρακάτω: οι φτερούγες είναι αλατισμένες για 12 ώρες, ψήνονται, ψιλοκόβονται και στη συνέχεια επικαλύπτονται με ένα στρώμα χρυσής σκόνης.
Παρά την πολυτελή λάμψη, οι φτερούγες κοστίζουν από 45 έως 90 δολάρια.