Cooking ideas
Κρίση, ξεκρίση, ο καλός χαλβάς Όλυμπος δεν λείπει από το σαρακοστιανό τραπέζι !
Επιλέξτε τον παραδοσιακό Ελληνικό χαλβά Όλυμπο. Από παραδοσιακή συνταγή της οικογένειας Παπαγιάννη που τον φτιάχνει με μεράκι και αγνές , πρώτες ύλες, από το 1949. Και μιας και έχουμε δοκιμάσει σας το συστήνω ανεπιφύλακτα, έχω να πώ πως με εντυπωσίασε ο συνδυασμός του σεβασμού που έχουν στη παράδοση με την ταυτόχρονη αναζήτηση καινοτομιών και προτάσεων που καλύπτουν σύγχρονες διατροφικές τάσεις, όπως super fruit και Μέλι .