Τρίκαλα
25η Μαρτίου στο Terroir Bar Restaurant με μπακαλιάρο από τον Σεφ Κωνσταντίνο Βασάλο

25η Μαρτίου στο Terroir Bar Restaurant γιορτάζουμε την ημέρα με τον αυθεντικό παραδοσιακό μπακαλιάρο, με ένα μενού πιάτων επιμελημένο από τον chef Κωνσταντίνο Βασάλο. Μια γαστρονομική εμπειρία που παντρεύει την παράδοση με τη δημιουργικότητα!
Κλείστε το τραπέζι σας και απολαύστε ένα ξεχωριστό μενού γεμάτο Ελληνικές γεύσεις!
Κρατήσεις: στο 24310 63955 ή απευθείας στο https://www.i-host.gr/ reservations/new?restaurant= 1483&channel=website
