Τρίκαλα

Χ. Ρόμπος: Έφερα το Δήμαρχο και την ομάδα, όπως και τον εαυτό μου, σε δύσκολη θέση, ζητώ δημόσια συγγνώμη

Έφερα το Δήμαρχο και την ομάδα, όπως και τον εαυτό μου, σε δύσκολη θέση, ζητώ δημόσια συγγνώμη, και υπέβαλλα την παραίτηση μου’ δήλωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Φόρης Ρόμπος

« Όπως λέει και ο σοφός λαός, οι…μακακίες πληρώνονται. Υπάρχει η ανάγκη να καλυφθούν κάποιοι εργατομήνες, έτσι δουλεύει το E-Trikala, και μου ζητήθηκε καθώς είμαι οικονομολόγος να αναλάβω τη σύμβαση του έργου. Δε συζητάμε καν για σύμβαση που θα πληρωνόμουν εγώ ατομικά, για να μείνουν τα χρήματα στο E-Trikala ήταν το ζήτημα.Ήθελα να κάνω απλά το καλό, να βοηθήσω αυθόρμητα ήθελα και έτσι την πάτησα. Ακούγεται ανόητο αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή, αναρτώνται όλα στη Διαύγεια και γι αυτό δεν σκέφτηκα ποτέ ότι μπορεί να συμβεί κάτι παράνομο. Το μόνο που υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήταν να μείνουν τα χρήματα στην εταιρεία.

Έφερα το Δήμαρχο και την ομάδα, όπως και τον εαυτό μου, σε δύσκολη θέση, ζητώ δημόσια συγγνώμη, και υπέβαλλα την παραίτηση μου. Είμαι εκλεγμένος από το 2014, έχω αναλάβει θέσεις ευθύνης, και γι αυτό αποχωρώ από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, το οφείλω σε όλους. Η θέση είναι διαθέσιμη. ( σ.σ. πρώτη επιλαχούσα είναι η Μαρίνα Καραμέτου).

Ο Δήμαρχος δεν έχει καμία ευθύνη πάνω σε αυτό, εγώ αποδέχθηκα την πρόταση αυτή σε εκείνη τη συνεδρίαση που είχε γίνει, και αναλαμβάνω όλο το βάρος της ευθύνης. Πληρώνω την αφέλεια μου, δεν υπήρχε κανένας δόλος, και προφανώς δεν θεωρώ ότι μου αξίζει κάτι τέτοιο μετά από δέκα χρόνια.»

 

Back to top button
Close
Close