Cooking ideas
Χωριάτικη τετράγωνη μανιταρόπιτα με φέτα, συνταγή από την Νέα Γάστρα !
Αλεύρι σίτου, τεμαχισμένες αποφλοιωμένες ντομάτες σε ντοματοχυμό, φέτα, νερό, μανιτάρια τεμαχισμένα, ηλιέλαιο, πιπεριά πράσινη, ζάχαρη, αλάτι, μαργαρίνη, πιπέρι.
- Τοποθετήστε την πίτα μαζί με το ταψάκι της από την κατάψυξη κατευθείαν στο φούρνο, στη θέση κάτω από το μεσαίο, στους 175-180oC για 1 ώρα και 15 λεπτά.
- Στα πρωτα 15′ του ψησίματος χαράσσετε προσεκτικά την πίτα με ένα μαχαίρι, στα σημεία που είναι ήδη κομμένη, για να ψηθεί και στο εσωτερικό της.
- Αλείψτε την πίτα με λίγο λάδι.
Διατηρείται στον καταψύκτη (-18οC) μέχρι την ημερομηνία κατανάλωσης που αναγράφεται στη συσκευασία..Προϊόν που έχει αποψυχθεί, δεν καταψύχεται ξανά.