MUST ReadΤρίκαλα

Χρήστος Κατσιάβας : Στην τελική ευθεία οι εργασίες της Κεντρικής Πλατείας

Αυτοψία Σακκά και Τεχνικής Υπηρεσίας στα έργα

Στην τελική ευθεία των εργασιών δήλωσε πως έχει μπει ο εργολάβος Χρήστος Κατσιάβας όσον αφορά στην ανάπλαση της κεντρικής πλατείας των Τρικάλων, όπως ανέφερε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 :

« Επισκέφθηκε ο Δήμαρχος την πλατεία, έμεινε ευχαριστημένος με την πρόοδο των εργασιών, και του είπα ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Προχωράμε να τελειώσουμε εμείς, δεν μπορούμε να λέμε ημερομηνίες αλλά ίσως και το Πάσχα κάνουμε εκεί τον…Επιτάφιο.

Θα έλεγα ότι έχει μείνει το 20% των εργασιών περίπου, κοντεύουμε για την ολοκλήρωση. Καλά με ρωτάνε όλοι πότε την τελειώνω την πλατεία, αλλά δε με ρώτησε κανένας άμα πληρώθηκα. Δεν είμαι πληρωμένος, και άμα ήμουνα θα είχε τελειώσει η πλατεία. Το πέρασμα απ’ το ένα ΕΣΠΑ στο άλλο είναι που μας έχει καθυστερήσει πολύ. Έχουν μπλεχτεί πολλά πράγματα στη μέση, δεν ευθύνομαι εγώ που έφυγε το πρώτο ΕΣΠΑ, μπήκε μέσα η αρχαιολογική, έγιναν πολλά.

Εγώ θα την τελειώσω την πλατεία, γιατί όσο μένει τρώει λεφτά από πάνω μου. Για να το γνωρίζει και ο κόσμος, δεν καθυστερεί η πλατεία επειδή ευθύνεται ο εργολάβος. Εγώ πάντως μετάνιωσα που την πήρα.»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς και το επιτελείο των τεχνικών υπηρεσιών του Δ.Τρικκαίων έκαναν το πρωί αυτοψία σε όλα τα έργα .

Back to top button
Close
Close