Τρίκαλα

Χαιρετισμός της Μαρίνας Κοντοτόλη στην εκδήλωση παραλαβής του αντιπλημμυρικού έργου σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΤ & την Coca – Cola 

Χαιρετισμός της Μαρίνας Κοντοτόλη στην εκδήλωση παράδοσης – παραλαβής του αντιπλημμυρικού έργου που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΤ, την Coca – Cola και τον Διεθνή Οργανισμό Global Water Partnership – Mediterranian.

Αγαπητέ Δήμαρχε κ. Σακκά,

Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση να παραστώ στην εκδήλωση παράδοσης-παραλαβής του αντιπλημμυρικού έργου που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΤ, την Coca-Cola και τον Διεθνή Οργανισμό Global Water Partnership – Mediterranean. Το έργο αυτό είναι μεγάλης σημασίας για την περιοχή μας, ειδικά μετά τις καταστροφές που αντιμετωπίσαμε στη Θεσσαλία εξαιτίας των πλημμυρών του περασμένου Σεπτέμβρη.

Ωστόσο, το πρώτο αντιπλημμυρικό έργο που εγκαινιάζεται στα Τρίκαλα, αντί να είναι ιδιωτικής πρωτοβουλίας, θα έπρεπε να είναι κρατικής, τη στιγμή, μάλιστα, που συμπολίτες μας περιμένουν ακόμη την κρατική αρωγή.

Η ανάγκη για αποτελεσματικά αντιπλημμυρικά έργα από την κυβέρνηση είναι πλέον πιο επιτακτική από ποτέ.

Λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να παραστώ προσωπικά στην εκδήλωση! Ωστόσο, εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη συνεργασία και τη συμβολή στην προστασία των πολιτών και των υποδομών του Δήμου Τρικκαίων.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στην εκδήλωση και παραμένω πάντα δίπλα σας και στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστεί!

Με εκτίμηση,

Μαρίνα Κοντοτόλη

Βουλευτής Τρικάλων | ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αναπληρώτρια Τομεάρχης Οικονομικών

                                                                                

Back to top button
Close
Close