ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΡΕΣΚΟΨΗΜΕΝΗ ΒΑΦΛΑ ΠΑΤΑΤΑΣ.
ΥΛΙΚΑ. ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ.
• ΧΟΙΡΙΝΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ 800-900gr. ΠΕΡΙΠΟΥ.
• ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΛΕΥΚΟ 5-6τμχ. (ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΤΕΤΑΡΤΑ).
• ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ 3-4τμχ. (ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΤΕΤΑΡΤΑ).
• ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΑΣ 100-150ml.
• ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ.
• ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ.
• ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ 100-150ml.
• ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
• ΛΙΓΟ ΚΟΡΝ-ΦΛΑΟΥΡ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΛΑ ΠΑΤΑΤΑΣ.
1kg. ΠΑΤΑΤΕΣ ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ (ΠΟΥΡΕΣ).
250gr. ΑΛΕΥΡΙ.
6 ΑΥΓΑ.
ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 150ml.
ΑΝΙΘΟΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ
ΚΡΕΜΥΔΑΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 3-4 ΚΛΩΝΑΡΙΑ.
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ.
ΒΑΦΛΑ ΠΑΤΑΤΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΞΕΡ ΡΙΧΝΩ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.
ΡΙΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΙΘΟ Κ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙ.
ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΕΝΑ-ΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ.
ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Κ ΑΥΤΗ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ.
ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ Κ ΧΤΥΠΑΩ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΟ.
ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 20΄ ΠΕΡΙΠΟΥ
ΨΗΝΩ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΒΑΦΛΙΕΡΑ.
ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ.
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΛΑΔΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ Κ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΖΩ ΚΑΛΑ Κ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.
ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Κ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΛΑ.
ΣΒΗΝΩ ΜΕ ΚΡΑΣΙ, ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ Κ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ Κ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ Κ ΑΦΗΝΩ ΤΑΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ 10΄ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΩ.
ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟΝ ΜΑΪΝΤΑΝΟ Κ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΕΝΩ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΡΝ-ΦΛΑΟΥΡ.
ΣΤΗΣΙΜΟ.
• ΤΟΠΟΘΕΤΩ Σ΄ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΤΗΝ ΒΑΦΛΑ ΠΑΤΑΤΑΣ ΣΕ ΒΕΝΤΑΛΙΑ Κ ΔΙΠΛΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ.
Συνταγή από τηνεκπομπή CHEF ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ,της ΤΡΤ ,Σαββατο 18.30 μμ