Τρίκαλα

Υποψήφιος ο Μάριος Τζερεμές-Οι προτάσεις για την αναβάθμιση του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Ο Μάριος Τζερεμές, συνιδιοκτήτης της εταιρείας “Κέντρο Λιπαντικών Ε.Ε.” μαζί με τον Λευτέρη Τζερεμέ, είναι υποψήφιος για το Επιμελητήριο Τρικάλων στις επερχόμενες εκλογές της 17ης και 18ης Νοεμβρίου.Το Επιμελητήριο Τρικάλων αναβαθμίζει τις Ψηφιακές του υπηρεσίες - Η ΕΡΕΥΝΑ

Ως πτυχιούχος Πανεπιστημίου στον τομέα της Εφαρμοσμένης Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία Επιχειρήσεων, διαθέτει 10 χρόνια εμπειρίας στις πωλήσεις, τις αγορές και τα οικονομικά της εταιρείας του. Με βαθιά γνώση της διακύμανσης των τιμών στην αγορά και καθημερινή επαφή με τον κόσμο, είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες και τους προβληματισμούς των επαγγελματιών.

Οι προτάσεις του επικεντρώνονται στη βελτίωση των συνθηκών για τις τοπικές επιχειρήσεις, με στόχο την ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας και την υποστήριξη των επαγγελματιών της περιοχής. Εστιάζει σε δράσεις που αφορούν τη βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των μελών του επιμελητηρίου, τη διευκόλυνση των πωλήσεων, και τη διαχείριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η αγορά, με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Back to top button
Close
Close