Τρίκαλα

Υπερθέαμα στο στάδιο Τρικάλων -Κόσμος και αερόστατα σε ένα μοναδικό event

Σάββατο βράδυ και το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων “Χρήστος Παπανικολάου – Σοφία Σακοράφα” γέμισε από κόσμο για να θαυμάσουν από κοντά πολύχρωμα αερόστατα που γέμισαν τον Τρικαλινό ουρανό.

Το Night Glow Show στο πλαίσιο του πενθήμερου προγράμματος Hot Air Balloon Festival πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού  με την υποστήριξη των Δήμων Τρικάλων Καρδίτσας και του E- Trikala. Την εκδήλωση παρουσίασε η Μαριάννα Γεωργάκη.
Χορηγοί της βραδιάς ήταν η εταιρεία αναψυκτικών και χυμών Κλιάφα, η Thessaly Gas, η Βιολάντα cookies, η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Tesla, το οινοποιείο Τσιλιλή, η ταβέρνα Πλάτανος και το Cube Box Kouveletsos.

Όσον αφορά τη μόδα γνωστά και αγαπημένα καταστήματα των Τρικάλων έντυσαν με τις δημιουργίες τους τα πανέμορφα κορίτσια που περπάτησαν με χάρη μπροστά στα μαγευτικά αερόστατα. Τα παπούτσια των κοριτσιών ήταν από το κατάστημα Jabik shoes & more, τα χτενίσματα αλλά και το μακιγιάζ επιμελήθηκε το κομμωτήριο Helen Nicol Dora Korda και τα ρούχα ήταν από το καταστήματα της Svetlana Kacejova.

Back to top button
Close
Close