EventsTrikala lifeΕπιχειρείν

Το FRANKLIN COFFEE HOUSE άνοιξε στα Τρίκαλα με Ευρωπαϊκό αέρα!  

Το FRANKLIN COFFEE HOUSE ξεκίνησε τη λειτουργία του επί της οδού 25ης Μαρτίου 12, στην πλατεία του ΟΤΕ,  για να γίνει το αγαπημένο σας all day στέκι στην καρδιά της πόλης των Τρικάλων!  Και αν νομίζετε ότι οι εκλεκτές γεύσεις και ποικιλίες καφέ είναι το μόνο που έχετε να απολαύσετε κάνετε λάθος μιας και πρόκειται για FRANKLIN COFFEE HOUSE ALL DAY EDITION με ατελείωτους γαστρονομικούς πειρασμούς για όλες τις ηλικίες και επιθυμίες!

Μαζί με τον καφέ σας, που τον απολαμβάνετε στη σκιερή δροσιά τους πεζόδρομου επί της οδού Μπότσαρη, από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ, αν έχετε τη διάθεσή μπορείτε να επιλέξετε μια μεγάλη παλέτα γευστικών εκπλήξεων για το πρωινό σας αλμυρές λιχουδιές, δροσερές γρανίτες, χυμούς και άλλα πολλά σνακ.

Όλα αυτά για τα συνοδεύσετε με τον ασύγκριτο καφέ αλλά και με το ποτό σας, την μπύρα, το κρασί ή το κοκτέιλ σας σε ένα ιδανικό περιβάλλον, στο All day FRANKLIN COFFEE HOUSE !

Σε έναν υπέροχα διακοσμημένο χώρο ενός καταστήματος με  Ευρωπαϊκό αέρα, όπου απολαμβάνεις εξαιρετικές τιμές, είτε καθίσεις στα τραπεζάκια του, είτε πάρεις τον καφέ σου take away. Επίσης είναι self service, το ζητάς, περιμένεις, το παίρνεις από τον πάγκο και κάθεσαι. Απλά, όμορφα και ευρωπαϊκά.

Τα Franklin Coffee House προμηθεύoνται espresso ανώτερης ποιότητας,  εξασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο την κορυφαία ποιότητα και τη μοναδικότητα των προϊόντων τους. Με σύγχρονο και μοντέρνο design – και τέλεια εξυπηρέτηση, προσφέρουν στον πελάτη την απόλυτη εμπειρία καφέ.

Την επιμέλεια και διακόσμηση του χώρου ανέλαβε η Τρικαλινή διακοσμήτρια -interior designer Τζίνα Μπέη.

Ελάτε να σας γνωρίσουμε !

 

 

 

 

Back to top button
Close
Close