Lifestyle news

Το πάρτυ του «γκαλερίστα» στη Δέσποινα Βανδή στη Θεσσαλονίκη

Εκτός από το πριβέ πάρτυ γενεθλίων στην Θεσσαλονίκη που παρέστη το πρωθυπουργικό ζεύγος, είχαμε και το πριβέ πάρτυ γενεθλίων του γκαλερίστα Οπλά το βράδυ του Σαββάτου στη Βανδή. Οι προσκλήσεις στοχευμένες. Οι καλεσμένοι λίγοι και εκλεκτοί που ο καθένας κάτι σηματοδοτούσε από τους χώρους του επιχειρείν και της δημοσιογραφίας.

Παρότι, όπως σας είχαμε ενημερώσει παλαιότερα, από το 2019 το Μαξίμου τον έχει στο ψυγείο λόγω της στενής σχέσης που είχε αναπτύξει με τον Πάνο Καμμένο επί υπουργίας του, από το 2023 μπήκε στην κατάψυξη διότι του χρέωναν ότι χρηματοδοτούσε τα ακροδεξιά κόμματα, ωστόσο εκείνος ποτέ δεν αποδέχτηκε μια τέτοια κατηγορία και δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα να αποδείξει στο Μαξίμου ότι είναι νομοταγής και ότι δεν ισχύουν οι κατηγορίες που του προσάπτουν οι ανταγωνιστές του. Και τι δεν κάνει ο άνθρωπος για να τους τουμπάρει.

Φέτος ξεχειμώνιασε στη Μαρινέλλα, προσκαλώντας στο τραπέζι του όποιον μάθαινε ότι έχει κονέ με το Μαξίμου. Συνεχίζει δε να κάνει δεήσεις στη …Μεγαλόχαρη της Τήνου αν και εκείνη δεν έχει ακόμη καταφέρει να φωτίσει τον «Μεγάλο» για να αλλάξει γνώμη και να δώσει άφεση αμαρτιών ώστε να κλείσει ο κύκλος της έχθρας που άνοιξε το 2019.

Α. Ο.

Back to top button
Close
Close