Τρίκαλα

Τι θα συζητηθεί την Τρίτη στη λογοδοσία της δημοτικής αρχής Τρικκαίων

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της Ειδικής Συνεδρίασης Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής (για το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου 2024),  η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος Δήμου Τρικκαίων, την Τρίτη 24/09/2024 και ώρα 19:00, δια ζώσης, είναι τα ακόλουθα:

  1. Πώς κατανέμονται οι πόροι του Δ. Τρικκαίων γεωγραφικά όσο αφορά τα έργα υποδομών και άλλων παρεμβάσεων σε σχέση με το Κέντρο της Πόλης, τις Συνοικίες και τα Χωριά του Δήμου μας;

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Λ. ΚΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ

  1. Ενημέρωση σχετικά με την πορεία εξέλιξης των εργασιών του Open Mall, ποιες έχουν ολοκληρωθεί, ποιες υπολείπονται, και ποιο το χρονοδιάγραμμα περάτωσης του έργου. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Α. ΛΑΠΠΑΣ

  2. Ερώτημα σχετικά με τις αμοιβές των αιρετών του Δήμου Τρικκαίων.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΣΤ. ΒΑΒΥΛΗΣ

  1. 30 χρόνια λειτουργίας του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στα Τρίκαλα, χωρίς φοιτητικές εστίες.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γ. ΚΑΪΚΗΣ

  1. Για την εξέλιξη (εάν υπάρχει) του προγράμματος υποχρεωτικού προσεισμικού ελέγχου των δημόσιων κτιρίων και κυρίως των σχολικών κτιρίων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στον Δήμο Τρικκαίων.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Λ. ΝΤΟΥΡΛΙΟΣ

  1. Σχετικά με τον συνοικισμό του «ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΥΡΓΟΥ» Τρικάλων για δημοτική οδοποιεία-σιδηροδρομική διάβαση-πεζοδρόμηση- φωτισμός- σχολικά κτίρια- παιδική χαρά.

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Ε. ΣΤΑΜΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Back to top button
Close
Close