MUST Read

Τελική ευθεία για τον ανασχηματισμό σε κυβέρνηση και Μαξίμου

Στον σχεδιασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη για φυγή προς τα μπρος, φέρεται να έχει «κλειδώσει» και ο ανασχηματισμός στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά μετά τις 13 Μαρτίου, ημέρα ορκωμοσίας του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κώστα Τασούλα, στη Βουλή, και εκτιμάται ότι οι αλλαγές θα ανακοινωθούν ως τις 20 Μαρτίου.

Οι εισηγήσεις που φέρεται να δέχεται ο πρωθυπουργός είναι ο ανασχηματισμός να είναι σαρωτικός και να μη λάβει υπ’ όψιν του κομματικές ή γεωγραφικές ισορροπίες.

«Οι πολίτες έστειλαν μηνύματα και οι αλλαγές πρέπει να αφορούν συνολικά σε πολιτικές που δεν τους ικανοποιούν. Αυτό πρέπει να αποτυπωθεί και σε αλλαγές προσώπων που δεν πέτυχαν τους στόχους» δηλώνει  «γαλάζιο» στέλεχος. Παράλληλα, αλλαγές σχεδιάζονται και στην ομάδα των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρωθυπουργικό γραφείο.

newsit.gr

Back to top button
Close
Close