Fashion

Τα σουέτ κομμάτια για να υιοθετήσετε μια από τις πιο elegant και classy τάσεις του φθινοπώρου

Το σουέτ είναι μια από τις τάσεις που αναμένεται να μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες, αφού κάνει το ντύσιμο να δείχνει πολυτελές και ακριβό. Το πολυτελές σουέτ έχει καταφέρει να παραμείνει ψηλά στις τάσεις και να κερδίσει μια θέση στην καρδιά των fashion lovers, καθώς είναι πολύ πιο μαλακό από το δέρμα και λίγο πιο εκλεπτυσμένο και σοφιστικέ.

Επιπλέον, τα σουέτ χρησιμοποιούνται σε φθινοπωρινές συλλογές σχεδόν κάθε σεζόν -μάλιστα, πρόσφατα το είδαμε στις πασαρέλες των Chloé, Gucci, Bottega Veneta και Miu Miu, προτείνοντας κομψά outfits για όλο το φθινόπωρο.

Φέτος, λοιπόν, το σουέτ σκαρφαλώνει λίγο πιο ψηλά στις προτιμήσεις των φανατικών οπαδών του διαχρονικού στιλ και έρχεται να ολοκληρώσει ιδανικά την boho αναβίωσης της δεκαετίας του ’70 που κυριαρχεί στη μόδα τις τελευταίες σεζόν.

Αν και δεν έφυγε ποτέ ουσιαστικά από τη μόδα, το σουέτ φέτος έρχεται πιο ανανεωμένο και φρέσκο, φέρνοντας στο φθινοπωρινό και χειμωνιάτικο ντύσιμο μια διακριτικά νότα πολυτέλειας, που το απογειώνει και του χαρίζει διαχρονικότητα και class.Σε μια online έρευνα στην αγορά, ξεχωρίσαμε 10 κομμάτια για να υιοθετήσετε κι εσείς την τάση του σουέτ, η οποία ταιριάζει σε κάθε ηλικία, στιλ, προσωπικότητα και αισθητική.

Από τα κομψά πανωφόρια, έως τα ιδιαίτερα παπούτσια και τα απαραίτητα αξεσουάρ, βρείτε παρακάτω τις πιο έξυπνες και must-have αγορές από σουέτ ύφασμα και εμπνευστείτε για την επόμενη εξόρμησή σας στα καταστήματα. Classy και elegant, θα κάνουν ένα update στην γκαρνταρόμπα της σεζόν.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

10 σουέτ κομμάτια για το φθινόπωρο:

Oversized σουέτ σακάκι Weekend Max Mara/ Δείτε εδώ

Σουέτ αμάνικο τοπ Stouls/ Δείτε εδώ

Σουέτ ζώνη με αγκράφα Prada/ Δείτε εδώ

Σουέτ καμπαρντίνα Polo Ralph Lauren/ Δείτε εδώ

Σουέτ τζάκετ Miu Miu/ Δείτε εδώ

Μυτερές μπαλαρίνες σουέτ Jimmy Choo/ Δείτε εδώ

Σουέτ biker jacket Giuseppe Zanotti/ Δείτε εδώ

Basebell hat Brunello Cucinelli/ Δείτε εδώ

Σουέτ tote bag Ami Paris/ Δείτε εδώ

Back to top button
Close
Close