Cooking ideas

Συνταγές για καλό φαγητό : Γλαύκος στο φούρνο από τη ΛΑΝΑΡΑΣ ΑΕ.

Γλαύκος στο φούρνο από τα φρεσκοκατεψυγμένα θαλασσινά ΛΑΝΑΡΑΣ ΑΕ.

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 συσκευασία Γλαύκος σε φέτες Λαναράς 800gr
  • 2-3 πατάτες κομμένες σε ροδέλες
  • 2-3 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε φέτες
  • Χυμό από ένα λεμόνι
  • 150ml ελαιόλαδο
  • Λίγη ρίγανη, δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι.
  • Αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε ένα ταψί τοποθετούμε τις πατάτες, το κρεμμύδι, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι, τη ρίγανη και το δεντρολίβανο. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα στρώνουμε ομοιόμορφα στο ταψί. Προσθέτουμε λίγο νερό και ψήνουμε για 20 λεπτά. Βγάζουμε το ταψί απ’ το φούρνο και προσθέτουμε το ψάρι που έχουμε ξεπαγώσει. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και λίγα από τα μυρωδικά και ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά.
Αναζητήστε το στα ψυγεία ΛΑΝΑΡΑΣ.

Back to top button
Close
Close