Ειδήσεις

Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων Λ. Αβραμόπουλου με την Υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Κ. Παπακώστα – Παλιούρα

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα είχε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος. Στη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκε η ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου  Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και του Δήμου Μετεώρων για την υλοποίηση προγραμμάτων για τη στήριξη της οικογένειας και των ευάλωτων πολιτών.

 

Ακόμη, συζητήθηκε η προοπτική δημιουργίας Συμβουλευτικού Κέντρου υποστήριξης γυναικών στην Καλαμπάκα. Επίσης, ο Δήμαρχος Μετεώρων ενημέρωσε την κα Υφυπουργό για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο που δημιουργεί ο Δήμος Μετεώρων και το επόμενο διάστημα αναμένεται να λειτουργήσει προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Η κα Παπακώστα – Παλιούρα συνεχάρη τον κ. Αβραμόπουλο για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και δεσμεύτηκε να σταθεί στο πλευρό του Δήμου για την περαιτέρω ανάπτυξη της συγκεκριμένης δομής.

 

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος μετά το πέρας της συνάντησης τόνισε τα εξής: «Συναντήθηκα με τη συντοπίτισσά μας Υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα και είχαμε μια άκρως εποικοδομητική συνεργασία που το επόμενο διάστημα πιστεύω ότι θα μεταφραστεί σε σημαντικές πρωτοβουλίες με πολλά οφέλη για την περιοχή μας.  Είναι επιβεβλημένη η καθημερινή και στενή συνεργασία μεταξύ Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της κεντρικής κυβέρνησης προκειμένου να επιλύονται ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών, με την παροχή της αναγκαίας κοινωνικής προστασίας και φροντίδας στα ευάλωτα μέλη της κοινωνίας μας».

Back to top button
Close
Close