Τρίκαλα

Στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων του Π.Ο.Υ. η Χαρά Καλιώρα

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκαν 10-12 Οκτωβρίου 2024, οι εργασίες για το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων του Π.Ο.Υ. (ΕΔΔΥΠΠΥ), με τίτλο «Περιβάλλον, Ανθεκτικότητα & Υγεία με την Αυτοδιοίκηση Μπροστά».
Αφιερωμένο στις σύγχρονες προκλήσεις που συνδέονται με την κλιματική κρίση και την προστασία της δημόσιας υγείας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πρόληψη, μέσω του προσυμπτωματικού ελέγχου, μέσα από το ΕΔΔΥΠΠΥ και τη δομή των ΚΕΠ Υγείας, για έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση.
Πραγματοποιήθηκε βράβευση για τους Δήμους μέλη των Εθνικών Δικτύων 2019-2024, όπως και του Δήμου Πύλης, για την κοινωνική προσφορά στην Πρόληψη Υγείας , μέσα από τη θεσμοθέτηση του ΚΕΠ Υγείας Πύλης, εκπληρώνοντας τα κριτήρια Π.Ο.Υ.
Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο ΕΔΔΥΠΠΥ & ΙΣΑ, Γιώργο Πατούλη και μέλη του ΕΔΔΥΠΠΥ, το Δήμαρχο Κώστα Μαράβα, για την εμπιστοσύνη και ενθάρρυνση, καθώς και όλους τους συνεργάτες για την ομαδικότητα, δρομολογώντας νέες δράσεις και παρεμβάσεις με γνώμονα «Το Προλαμβάνειν, καλύτερο του Θεραπεύειν».

 

Back to top button
Close
Close