Idees Sports

Στα Στουρναρέικα έκανε στάση ο Paolo Bettini και έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους

Στα Στουρναρέικα έκανε την στάση του ο Χρυσός Ολυμπιονίκης της Ποδηλασίας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στην Αθήνα το 2004, ο Ιταλός Paolo Bettini όπου τον υποδέχτηκαν στην πλατεία του χωριού την Τρίτη 27/8 στις 19.00 η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Στουρναρέικων κ. Ηλιάνα Πράπα και ο κ. Γεώργιος Κρομμύδας ιδιοκτήτης του Ξενώνα «Αρχοντικό του Κρομμύδα» στα Στουρναρέικα.

Τον κ. Bettini συνόδευε ο κ. Αθανάσιος Τσιονάρας συνάδελφος του Έλληνας ποδηλάτης καταγόμενος από τα Στουρναρέικα, που επιλέχτηκε από το περιοδικό M-Bike, καθώς και η σύζυγός του Μαρινέλλα.

Κατόπιν σύντομο χαιρετισμό του απηύθυνε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ηλιάνα Πράπα, η οποία τον καλωσόρισε τονίζοντας ότι τιμή μας που υποδεχόμαστε τον κ. Bettini στο Χωριό μας τον Ολυμπιονίκη της Ποδηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξήχθησαν στην Αθήνα το 2004 και δυο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Στην συνέχεια ο κ. Paolo Bettini ανταπέδωσε τις ευχαριστίες για την θερμή υποδοχή που του επιφυλάχτηκε από την Πρόεδρο και τους κατοίκους του Χωριού, μένοντας ενθουσιασμένος από τις ομορφιές του Χωριού.

Τέλος η κ. Πράπα του προσέφερε ένα δέντρο ελιάς με πολλούς συμβολισμούς και το κυριότερο να είναι η ταύτιση του με το Ολυμπιακό ιδεώδες. Επίσης του προσφέρθηκε και ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα.

Να σημειώσουμε ότι η διαμονή του στον Ξενώνα ήταν μια ευγενική προσφορά του κ. Γεωργίου Κρομμύδα.

Στην αποστολή του κ. Bettini προσφέρθηκε δείπνο στην Ταβέρνα «5Φ» στην πλατεία του Χωριού από τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

Αλέξανδρος Γ. Τζήμας

Back to top button
Close
Close