Lifestyle news

Σπύρος Παπαδόπουλος για τα διαζύγιά του: «Δεν μου ταιριάζει ο γάμος»

Μια πιο προσωπική και ειλικρινή πλευρά του εαυτού τους μοιράστηκαν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου, μέσα από την εκπομπή «Τετ Α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος, στον Alpha Κύπρου. Με αφορμή τη θεατρική τους συνεργασία στην παράσταση «Sexy Laundry», οι δύο καταξιωμένοι και ιδιαίτερα αγαπητοί ηθοποιοί μίλησαν ανοιχτά για τις σχέσεις, τον γάμο και τις δυσκολίες της συντροφικής ζωής.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, με χαρακτηριστική ειλικρίνεια, παραδέχθηκε πως ο θεσμός του γάμου δεν του ταιριάζει, αποκαλύπτοντας: «Δεν μου ταιριάζει ο γάμος, έκανα δύο γάμους, δεν μου ταιριάζει. Περνάω πάρα πολύ καλά μόνος μου. Έχω μια αίσθηση για την ελευθερία που μπορεί να είναι και λάθος. Να μου πεις, γιατί δεν πήρες τηλέφωνο δύο ημέρες; Νομίζω ότι μου βάζεις το χέρι μπροστά στο στόμα και πνίγομαι», είπε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Μιλώντας για το πώς αντιμετώπισε το τέλος των σχέσεών του, ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε: «Δεν αντιμετώπιζα τα διαζύγια ως προσωπική αποτυχία. Θεωρώ πως όσο φυσικό είναι να έρθουν κοντά δύο άνθρωποι, είναι φυσικό και να πάψουν να είναι κοντά γιατί κουραστήκανε, γιατί ανακαλύψανε πράγματα που δεν γνώριζαν, γιατί με λίγα λόγια, ο ένας έκανε καλό στον άλλον και τώρα ο ένας κάνει κακό στον άλλον».

Back to top button
Close
Close